CARSNEWS
AUTONEWS

Luna: Αυτό το αυτόνομο ρομπότ υπόσχεται να γίνει σύγχρονος ταχυδρόμος της εποχής

Μια εταιρεία μεταφορών δημιούργησε το αυτόνομο ρομπότ Luna που είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο στις υπηρεσίες που προσφέρει, αφού θεωρείται ένας σύγχρονος ταχυδρόμος, γιατί μπορεί να μεταφέρει έως και 20 δέματα την ημέρα, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Η DPD UK παρουσίασε το προηγμένο εξάτροχο ρομπότ πριν από δύο χρόνια και έκτοτε προχώρησε σε σημαντικές αναβαθμίσεις, ώστε να εξαλείψει τον ανθρώπινο παράγοντα στον χειρισμό του.

Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 12 ώρες μπορεί να ταξιδέψει έως και ένα μίλι μακριά από το σημείο φόρτισης του για να παραδώσει τις εκάστοτε παραγγελίες ή δέματα. Μέχρι στιγμής, χρησιμοποιείται στο Λίνκολνσαϊρ και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Η Luna

«Είναι ο ταχυδρόμος της σύγχρονης εποχής», ανέφερε ένας κάτοικος, σύμφωνα με δημοσίευμα του interestingengineering.com και πρόσθεσε ότι κάθε φορά που βγαίνει στο δρόμο, μαζεύονται όλα τα παιδιά για να το δουν από κοντά.

Με βάση το δημοσίευμα, μόλις η Luna φτάσει στον προορισμό της, ένα γραπτό μήνυμα ειδοποιεί τον πελάτη ότι βρίσκεται έξω. Αφού ο πελάτης πληκτρολογήσει ένα τετραψήφιο PIN για να αποκτήσει πρόσβαση στο δέμα του, η Luna επιστρέφει στη βάση για να παραλάβει το επόμενο πακέτο προς παράδοση.

Related Articles

Τα πάνω – κάτω στη «Γη της ελιάς» – Η Αριάδνη επιστρέφει στη δουλειά και η σπίθα ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο ανάβει

Bury

Νέα BMW i7 M70 xDrive: Τετρακίνητη, με δύο ηλεκτροκινητήρες 660 ίππων και επιτάχυνση 0-100 σε 3,7 δευτερόλεπτα

cars

Aston Martin Callum Vanquish 25. Ο Ian Callum “διορθώνει” την Vanquish.

cars

Renault 4L. Τα  60α γενέθλια ενός θρύλου

cars

Νέο Ford S-MAX Hybrid. Πολλαπλών δραστηριοτήτων

cars

Σε εξέλιξη η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

Citroen C4 C-Cross 1.5 BlueHDi 130 PS EAT8. Με κροσσόβερ χαρακτήρα

cars

ΑΕΚ: Συμφώνησε με Ντουά και μιλάει με Λουντογκόρετς

Ford Motor Eλλάς – Με στόχο την ηλεκτροκίνηση

cars