CARSNEWS
AUTONEWS

O Νικ Κάνον παραδέχτηκε πως θα ήθελε να είναι ξανά μαζί με την Μαράια Κάρεϊ – «Ανήκουμε ο ένας στον άλλον, αλλά δεν με θέλει»

Ο Νικ Κάνον παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο «Ε!News» πως θα ήθελε να είναι ξανά μαζί με την Μαράια Κάρεϊ. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2008 και το 2011 υποδέχτηκαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, Μονρόε και Μορόκαν. Το 2016 αποφάσισαν να χωρίσουν.

«Ανήκουμε ο ένας στον άλλο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκ Κάνον, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως θα ήταν χαζός αν δεν γύρναγε στην Μαράια Κάρεϊ. «Θα ήμουν τόσο ηλίθιος αν δεν το έκανα», είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που τους εμποδίζει να είναι και πάλι μαζί, απάντησε ξεσπώντας σε γέλια: «Δεν με θέλει».

Nick Cannon Says He Would ‘Absolutely’ Get Back with Ex Mariah Carey but Jokes ‘She Don’t Want Me’ https://t.co/v1Cd7onEHi

— People (@people) August 9, 2024

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη «γη της ελιάς»

cars

Πυρόπληκτοι στην Αττική: Μικρή η διαθεσιμότητα ακινήτων για να καλυφθεί η στέγαση – Άμεση ανάγκη η αύξηση της επιδότησης ενοικίου ή συγκατοίκησης

Κυριάκος Πιερρακάκης: Το διακύβευμα είναι να προστατεύσουμε κάθε παιδί

Bury

Σημαντικά ελαφρύτερο και πιο… ευκίνητο το νέο Opel Mokka!

cars

Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα – Μην ξεχάσετε να τους πείτε «χρόνια πολλά»

cars

Skoda Kamiq Scoutline. Περιπετειώδες… τουλάχιστον εμφανισιακά!

cars

«Άναψαν τα αίματα» στο Survivor με μια ατάκα του Παπαχαραλάμπους – «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε;»

Bury

Παπανικολάου για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη: «Η κοινωνία θα δεν κινδυνεύει από διεγνωσμένους Αντώνηδες»

wp_update-GSkibItV

Ford GT40 και GT. Έδωσαν χρώμα και τιμή

cars