CARSNEWS
AUTONEWS

O Πέτρος Κουσουλός για την αναβολή της βάπτιση της κόρης του – Η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του και η συμβουλή στους άνδρες

Ο Πέτρος Κουσουλός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Buongiorno» και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος, θα βάπτιζε την κόρη του τον Σεπτέμβριο, αλλά τελικά το μυστήριο αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο.

«Πολλά προγραμματίζονται στη ζωή. Ο Σεπτέμβριος δεν μας βγαίνει, αλλά νομίζω μέσα στον Οκτώβριο θα είμαστε έτοιμοι. Οι προετοιμασίες της βάπτισης έχουν ήδη ξεκινήσει για να είμαστε on time. Η Ευαγγελία ασχολείται περισσότερο, είναι γυναικείο θέμα. Οι άντρες καλό είναι να μην παρεμβαίνουν πολύ και να μην μπαίνουν στα παπούτσια της γυναίκας. Μια συμβουλή είναι να λέμε σε όλα “ναι”» σχολίασε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

«Θα βαφτίσουμε την μπέμπα, μπορεί να γίνει και γάμος. Έχουμε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά μπορεί να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να γίνει η βάφτιση και να περάσουμε καλά με αγαπημένα πρόσωπα και εκλεκτούς καλεσμένους. Θα είναι κλειστή η βάφτιση, λίγοι και καλοί. Να περάσουμε ωραίες στιγμές» αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός.

Related Articles

Hyundai – Eξαιρετική η πορεία της στην Ευρώπη το 2022

cars

Mitsubishi Space Star 1.2. Ικανότερο από αυτό που φαίνεται

cars

Σεπτέμβριος χωρίς μία απόδραση στο Ναύπλιο, δεν λέει

deleted-w9i2FI7l

Μercedes. Παραμένει στη κορυφή

cars

Δυνατότητα πίστωσης επιστροφών και καταβολής ποσών σε IBAN εξωτερικού εντός SEPA

«Τα παιδιά είναι εκτός Αθήνας» – Τι αποκαλύπτει η γιαγιά των τεσσάρων παιδιών από το Ίλιον

Bury

Οι Πανθέοι – Spoiler: Ο Ανδρέας μοιράζεται τις υποψίες του με τον Λουκά

cars

Αστυπάλαια, η «πεταλούδα» του Αιγαίου πρωτοπορεί στη βιώσιμη κινητικότητα

cars

Υποβαθμίζει την επίσκεψη Μπλίνκεν στο Πεκίνο η Ρωσία και δηλώνει «στενός σύμμαχος» της Κίνας

Bury