CARSNEWS
AUTONEWS

O Σκαραβαίος: Το πιο βαθύ σκοτάδι

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές μας προσφέρει «Ο Σκαραβαίος», η σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime.

Η επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ο επικεφαλής της, o Σκαραβαίος, ο κατά κόσμον Μάρκος Αλεξίου, τον οποίο υποδύεται υποδειγματικά ο Γιάννης Τσορτέκης, έρχονται αντιμέτωποι με ένα αναπάντεχο γεγονός που οδηγεί σε μια μεγάλη απώλεια και ταρακουνάει συθέμελα όχι μόνο τον ίδιο τον Σκαραβαίο, αλλά και όλη την ομάδα του που βρίσκεται μπροστά σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να διαχειριστεί. Όμως, αυτός που δεν είναι έτοιμος να δει το σκοτάδι, δεν μπορεί να ψάξει το φως.

Ο Μάρκος Αλεξίου είναι ο επικεφαλής του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στη ΓΑΔΑ. Από τα χρόνια της Σχολής τον ακολουθεί το παρατσούκλι «Σκαραβαίος» γιατί οδηγεί πάντοτε έναν παλιό σκαραβαίο, κληρονομιά από τον πατέρα του που έχασε σε μικρή ηλικία. Είναι γνωστός για τις επιτυχίες στη δουλειά του, για το πείσμα, την ευστροφία, την ταχύτητα και την ικανότητά του να ψυχολογεί τους συνομιλητές του. Είναι χωρισμένος και έχει μια κόρη, τη Χλόη, που σπουδάζει φιλολογία με την οποία προσπαθεί να έχει επαφή, χωρίς να το καταφέρνει πάντοτε.

Το πιο βαθύ σκοτάδι – Επεισόδιο 13

Απόψε στις 22:40

Ο Σκαραβαίος ερευνά την υπόθεση του δυστυχήματος της Σοφίας, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με το δικό του οικογενειακό παρελθόν που μοιάζει με κινούμενη άμμο. Ό,τι αποκαλύπτει τον οδηγεί σε μεγαλύτερο μυστήριο. Έτσι, ενώ προσπαθεί να βρει τον δράστη του τροχαίου, αντί να ρίχνει φως σε αυτή την ιστορία βουλιάζει σε όλο και βαθύτερο σκοτάδι, ερχόμενος αντιμέτωπος με ένα κουβάρι αποσιωπήσεων, λαθών και επικίνδυνων κυκλωμάτων που δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα, ούτε στην αστυνομία. Αυτή τη φορά η έρευνα κι ένα αναπάντεχο γεγονός που οδηγεί σε μια μεγάλη απώλεια ταρακουνάει συθέμελα όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και όλη την ομάδα του που βρίσκεται μπροστά σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να διαχειριστεί. Όμως, αυτός που δεν είναι έτοιμος να δει το σκοτάδι, δεν μπορεί να ψάξει το φως.

Related Articles

«Τηλεοπτική κάλυψη σε Λευκές Περιοχές» – Στις 15/3 η καταληκτική ημερομηνία για αιτήσεις

cars

V for Victoria: Η Βικτώρια Δέλλα είναι το νέο fashion icon που χρειαζόμασταν

Bury

To Mazda CX-5 2023 αναβαθμίστηκε και έγινε υβριδικό

cars

Auto Shanghai 2023: Παρούσα η Nissan με «όπλα» την ηλεκτροκίνηση και τη συνδεσιμότητα

cars

«Πέρα από τα όρια» η νέα καμπάνια της SUZUKI από την imba

cars

Mercedes GLΑ250e & CLA250e. Η γκάμα των plug-in υβριδικών της Mercedes διευρύνεται περαιτέρω

cars

Συνελήφθησαν στον Άγιο Παντελεήμονα 2 άτομα για διακίνηση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

cars

Στέλλα Γκαντωνά: Δεν ξέρω αν υπάρχει μυστική συνταγή για την επιτυχία στην τηλεόραση

cars

Τραμπ για Μπάιντεν: Δεν πιστεύω στα αλήθεια να εγκαταλείψει την κούρσα των εκλογών

deleted-w9i2FI7l