CARSNEWS
F1 & RACES

O Σουμάχερ έχει καταστρέψει τα πάντα…

Αστραψαν και βρόντηξαν στην Hass για τον Mick Schumacher ο οποίος μοιάζει όλο και να απομακρύνεται από το grid του 2023…

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας στην οποίαν αγωνίζεται ο Mick, άφησε να εννοηθεί ότι ο Γερμανός δεν έχει πείσει ακόμη για το ότι αξίζει να παραμείνει και το 2023. “Περιμένουμε ακόμη. Θέλουμε ο Mick να μας φέρει περισσότερους βαθμούς και του δίνουμε τον απαραίτητο χρόνο” δήλωσε ο Αμερικανός.

“Εάν θέλει να παραμείνει μαζί μας πρέπει να μας φέρει κι άλλους πόντους. Σε αυτό το σπορ είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχεις έναν rookie οδηγό. Γίνεται πολύ ακριβό” συμπλήρωσε. Ο Haas δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα αρκετά ατυχήματα του Mick το 2022, καταστρέφοντας πολλά μονοθέσια: “Πιστεύω ότι είναι ταλαντούχος οδηγός. Αλλά κοστίζει μια περιουσία. Έχει καταστρέψει πολλά μονοθέσια και η ομάδα δεν διαθέτει τόσα χρήματα..” παρατήρησε ο Haas. “Εάν είσαι ο Verstappen και εκτός από τα ατυχήματα μας φέρνεις και βαθμούς τότε κάτι γίνεται. Αλλιώς είναι πολύ δύσκολο”.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Gene Haas είπε πως “εάν κερδίσει ο Mick τον επόμενο αγώνα τότε θα τον κρατήσουμε“. Προφανώς, κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα συμβεί στο επερχόμενο GP των ΗΠΑ. Κατά συνέπεια θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο Mick δεν αποτελεί μέρος των σχεδίων της Haas για το μέλλον.

Εξάλλου, η αμερικανική ομάδα έχει ανακοινώσει ότι θα διεξάγει συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Πέμπτης στο COTA. Είναι εξαιρετικά πιθανό πώς στη συνέντευξη αυτή θα ανακοινωθεί και το όνομα του οδηγού που θα πλαισιώσει τον Kevin Magnussen από το 2023. Το οποίο δεν πρόκειται μάλλον να είναι Mick.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Alonso σε Alpine: Με έχετε καταστρέψει!

Verstappen: Μετά τη Γαλλία ήξερα ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα

Mario Andretti: Με τέρμα το γκάζι και στα 82! ( video)

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο carsnews  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ο Χάμιλτον, η Mercedes και το όνειρο του όγδοου πρωταθλήματος

cars

LIVE COVERAGE – Formula 1 Lenovo United States Grand Prix 2023

cars

First glimpse of Aston Martin F1 upgrades appear as new front wing idea spotted

Bury

Φόρμουλα 1: Ποινή τριών θέσεων στον Πιάστρι, τρίτος ο Λεκλέρκ

cars

ΗΠΑ: Η Formula 1 γοητεύει τους δισεκατομμυριούχους – Οικονομικός Ταχυδρόμος

cars

F1: Αυτά είναι τα 10 νέα μονοθέσια του 2024

cars

Αποκαλυπτήρια για τη McLaren MCL35M (video)

cars

F1: Δεν θα τρέξει στη Σαουδική Αραβία ο Carlos Sainz

cars

Ποιο είναι το νέο… εταιρικό αυτοκίνητο του Leclerc;

cars