CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Αυτά είναι τα 10 νέα μονοθέσια του 2024

Με την Red Bull RB20 ολοκληρώθηκαν οι παρουσιάσεις των ομάδων για την F1 του 2024 και εδώ είναι συγκεντρωμένα και τα δέκα νέα μονοθέσια.

Top Gear TEAM

Ferrari SF-24 F1 2024

H F1 του 2024 ξεκινά. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα οι ομάδες θα βρεθούν στην πίστα του Sakhir στο Μπαχρείν για τις επίσημες δοκιμές πριν την εκκίνηση, που θα διεξαχθούν από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου. 

Μια εβδομάδα αργότερα είναι η φετινή πρεμιέρα, που είναι αν μη τι άλλο σημαδιακή γιατί μιλάμε για το μεγαλύτερο πρωτάθλημα της Formula 1 που έχει διοργανωθεί ποτέ με 24 Grand Prix στη διάρκεια των επόμενων δέκα μηνών. 

Σε όλα αυτά θα βλέπουμε τα παρακάτω μονοθέσια, αλλά μην παίρνεις και όρκο πως θα είναι έτσι ακριβώς.    

Red Bull RB20 

Red Bull F1 RB20

Εντυπωσιακός σχεδιασμός με την υπογραφή του Adrian Newey. Ακόμη πιο εντυπωσιακό το γεγονός πως έχουν μεταφερθεί στοιχεία που είδαμε για πρώτη φορά στις “αποτυχημένες” Mercedes των δύο προηγούμενων ετών. 

Κλικ εδώ

Mercedes-AMG W15

F1 Mercedes W15 E Performance

Αλλαγές σε κάθε τομέα με την ελπίδα του Toto Wolff πως θα δώσει στον Lewis Hamilton ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στην τελευταία του χρονιά με την Mercedes. Δύσκολα τα πράγματα. 

Κλικ εδώ

Ferrari SF-24 

Ferrari SF-24 F1 2024

Το τελευταίο μονοθέσιο πριν ξεκινήσει η εποχή Lewis Hamilton στο Maranello, είναι σημαντικό γιατί η Ferrari θέλει να επενδύσει στην καλή εικόνα του 2023 και να την μετατρέψει σε εικόνα πρωταθλήτριας.

Κλικ εδώ 

McLaren MCL38 

McLaren MCL38 F1 2024

Στο πρωτάθλημα του 2023 που η Red Bull κυριάρχησε, καταλήξαμε να ασχολούμαστε τις τελευταίες εβδομάδες με την εντυπωσιακή βελτίωση της McLaren που ήταν άμεσα και έντονα ανταγωνιστική με τους πρωταθλητές. 

Κλικ εδώ

Aston Martin AMR24 

F1 Aston Martin AMR24

Η έκπληξη της περσινής χρονιάς, στο ξεκίνημά της τουλάχιστον, ήταν η Aston Martin. Φέτος στοχεύει σε μια πιο σταθερή πορεία και θέλει να συνεχίσει να απολαμβάνει τον ντόρο που προκαλεί η παρουσία του Fernando Alonso σε κάθε του εμφάνιση ή δραστηριότητα. 

Κλικ εδώ

Alpine A524 

F1 Alpine A524 Παρουσίαση Μονοθεσίου

H Alpine δεν θέλει να θεωρήσει κανείς πως αστειεύεται στην προσπάθεια να κερδίσει κάποιες θέσεις στην βαθμολογία. Έτσι έχει κάνει πολλές και σημαντικές αλλαγές στην A524 όπως λένε από την ομάδα. Θα δείξει που θα οδηγήσουν. 

Κλικ εδώ

Williams FW46

Williams FW46 F1 2024 Παρουσίαση Μονοθεσίου

Η Williams έδειξε κυρίως τα νέα της χρώματα και όχι τόσο το νέο της μονοθέσιο, αλλά ακόμη δεν έχουμε αρχίσει οπότε θα δούμε και τις αλλαγές σε αυτό. Η ουρά της κατάταξης είναι πάντα δύσκολη και η μάχη εκεί σκληρή. 

Κλικ εδώ

VISA Cash App Racing Bulls VCARB01   

F1 VISA Cash App Racing Bull

Ξεχάστε την Alpha Tauri και υποδεχτείτε την VISA Cash App RB που είναι η δεύτερη ομάδα της Red Bull με άλλο όνομα λόγω χορηγού. Τεχνικά κρυμμένη εν πολλοίς, αλλά παρουσίασε τα νέα της χρώματα με υπερηφάνεια και πολύ γκλάμουρ όπως συνηθίζει. 

Κλικ εδώ

Stake F1 

Stake F1 Sauber C44 Παρουσίαση Μονοθεσίου

Η Sauber που υπάρχει στην F1 περισσότερο από τις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος, άλλαξε επίσης χροηγό και όνομα και μας φέρνει στην F1 μια εταιρεία από την Αυστραλία που θα μας απασχολήσει, όπως μας εντυπωσίασε με τα φλούο πράσινα μονοθέσιά της. 

Κλικ εδώ

Haas F1 VF-24 

F1 παρουσιάσεις μονοθεσίων 2024 Haas VF-24

Ό,τι και να πει κανείς για την Haas, το σημαντικότερο στοιχείο για την φετινή σεζόν είναι η απόλυση του Guenther Steiner που κατέληξε να είναι ένας ροκ σταρ του πρωταθλήματος χάρη στο Netflix. Η ομάδα μας έδειξε μικρές αλλαγές στα χρωματά της και στην πορεία θα βρει και το αεροδυναμικό πακέτο που θα της ταιριάζει.  

Κλικ εδώ

Related Articles

Όταν η McLaren ήθελε δίδυμο Hamilton-Vettel

cars

Οι βαθμοί ποινής όλων των οδηγών της F1 μετά το 2023

cars

Red Bull Showrun by ALUMIL: H F1 συναντά την καινοτομία της ελληνικής πολυεθνικής

cars

F1: Νύχτα στην έρημο, με τις μεσαίες γόμες ελαστικών

cars

F1 Alpha Tauri: Οι ανοδικές επιδόσεις του Tsunoda στην F1 2024

cars

H F1 ανακοίνωσε ρεκόρ κερδών το 2023 με κορυφαία αποτελέσματα

cars

Νέο καθεστώς στην AlphaTauri

cars

Verstappen: Ο Hamilton δεν είναι Θεός

cars

Επίσημο: Ο Schumacher στη Formula 1 με τη Haas (updated)

cars