CARSNEWS
MOTONEWS

QJMOTOR SRT 700: Με πλούσιο εξοπλισμό και 73.5 ίππους

QJMOTOR SRT 700: Με πλούσιο εξοπλισμό και 73.5 ίππους
  • Διαβάστηκε από 3.747 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/09/2023

Το QJMOTOR SRT 700 είναι μια Adventure μοτοσυκλέτα με δικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 73.5 ίππων και ηλεκτρονικό ψεκασμό από την Bosch και εφοπλίζεται με διπλά δισκόφρενα από την Brembo και αναρτήσεις Marzocchi.

Κλίκαρε για να δεις τι εξάτμιση μπορείς να βάλεις στο μηχανάκι σου

Με απόδοση 73.5 ίππων και έκδοση περιορισμένης ισχύος Α2 διπλώματος.

Το SRT 700 από την QJMOTOR είναι εξοπλισμένο με υγρόψυκτο DOHC δικύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 698 κ. εκ. με απόδοση 73.5 ίππους στις 8.000σαλ. και 67 Nm ροπής στις 6.000σαλ. με κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και συμμορφώνεται πλήρως με τις Euro 5 προδιαγραφές ρύπων. Η τροφοδοσία του γίνεται μέσω ηλεκτρονικού συστήματος ψεκασμού από την Bosch, πετυχαίνοντας σύμφωνα με την QJMOTOR μέση κατανάλωση 5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ 19.5 λίτρων η αυτονομία του ξεπερνά τα 350 χιλιόμετρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με τροχούς 17 ιντσών και δικάναλο ABS από την Bosch.

Οι τροχοί του QJMOTOR SRT 700 είναι 17 ιντσών εμπρός και πίσω και είναι εξοπλισμένο  με τα ελαστικά Pirelli Angel GT διαστάσεων 120/70-17 και 160/60-17 αντίστοιχα. Το σύστημα της πέδησης φέρει την υπογραφή της Brembo και αποτελείται εμπρός από δύο δίσκους 320mm με δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων και πίσω  δίσκο 265mm με δαγκάνα μονού εμβόλου εποπτευόμενα από δικάναλο ABS 9.1 ΜΒ της Bosch. Οι αναρτήσεις είναι της εταιρείας Marzocchi και συνδυάζουν εμπρός ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 43 mm με διαδρομή 140 mm και συνεργάζεται πίσω με μονό αμορτισέρ ρυθμιζόμενο ως προς την προ-φόρτιση του ελατηρίου. Το συνολικό του βάρος είναι 235 κιλά και εκτίνεται 2.200 mm κατά μήκος, με πλάτος 925 mm και ύψος 1.450 mm ενώ η απόσταση της σέλας από το έδαφος είναι 795 mm διευκολύνοντας την πρόσβαση.

Με οθόνη TFT 5 ιντσών και θερμαινόμενα γκριπς και σέλα.

Οι κοφτές γραμμές, το ψηλό ρύγχος, οι προστατευτικές χούφτες και τα κάγκελα του κινητήρα χαρίζουν στην μοτοσυκλέτα δυναμική adventure εμφάνιση ενώ ο εμπρόσθιος προβολέας προσφέρει «επιβλητικό βλέμμα» ολοκληρώνοντας την εμφάνιση της, με όλα τα φωτιστικά σώματα του QJMOTOR SRT 700 να είναι τύπου LED. Στον standard εξοπλισμό του διαθέτει θερμαινόμενα γκριπς και σέλα διευκολύνοντας, τα μακρινά ταξίδια κατά τους χειμερινούς μήνες ενώ η έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών ενημερώνει τον αναβάτη με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την μοτοσυκλέτα και την οδήγησή της και είναι δυνατή η σύνδεση με κινητό τηλέφωνο για την διαχείριση εισερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων. Η θύρα USB βρίσκεται σε αδιαβροχοποιημένη θήκη και διευκολύνει την φόρτιση κινητού τηλεφώνου και ηλεκτρονικών συσκευών. Είναι διαθέσιμο σε 3 χρωματισμούς: Black/Red, Black και White.

Το QJMOTOR SRT 700 διατίθενται και σε έκδοση περιορισμένης ισχύος (47.6 ίππων) κατάλληλη για άδεια οδήγησης της Α2 κατηγορίας.

Η τιμή του QJMOTOR STR 700 είναι: 6.995 ευρώ.

QJMOTOR SRT 700

Με απόδοση 73.5 ίππων και έκδοση περιορισμένης ισχύος Α2 διπλώματος.

Με τροχούς 17 ιντσών και δικάναλο ABS από την Bosch.

Με οθόνη TFT 5 ιντσών και θερμαινόμενα γκριπς και σέλα.

Θα επέλεγες για τις καθημερινές σου μετακινήσεις μια adventure μοτοσυκλέτα με χαμηλή κατανάλωση;

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Related Articles

Νέα Kawasaki Ninja 7 Hybrid: Η πρώτη full υβριδική μοτοσυκλέτα στον κόσμο

cars

Τροχαίο στη Λεωφόρο Κατεχάκη: Σοβαρά ο ένας εκ των δύο ατόμων που επέβαιναν στη μηχανή

cars

Η NEC μεταμόρφωσε μια εντούρο Ducati σε υπέροχη cafe racer

cars

VIDEO: 48 κύλινδροι σε μία μοτοσυκλέτα!

cars

Α2 δίπλωμα: Τι σημαίνει και πώς ανταποκρίνονται οι εταιρείες;

cars

Kalashnikof: Αναβιώνει μοτοσικλέτα της δεκαετίας του ‘50

cars

H ουγγρική Mokka σε άλλη μια ξεχωριστή χειροποίητη δημιουργία

cars

Aprilia Tuareg 660 2024 – Νέοι, αγωνιστικοί χρωματισμοί

cars

«Μοτοσυκλέτα και Ασφάλεια»- Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με τον πρωταθλητή Βασίλη Ορφανό (AUDIO)

cars