CARSNEWS
AUTONEWS

Serie A: Στο 89′ η Μίλαν νίκησε την Ίντερ και την έπιασε στη βαθμολογία

Με… ήρωα τον Γκάμπια στο 89ο λεπτό η Μίλαν πήρε με 2-1 το ντέρμπι με την Ίντερ για την 5η αγωνιστική της Serie A και την έπιασε στους 8 βαθμούς, ελπίζοντας ότι το κλίμα θα αλλάξει πλέον.

Οι «ροσονέρι» άρχισαν άσχημα τη σεζόν και υπήρχε ήδη έντονη κριτική προς όλους, με τους πρωταθλητές «νερατζούρι», από την άλλη πλευρά, να είναι πιο ήρεμοι και να έχουν έξι συνεχόμενες νίκες σε ντέρμπι. Οι περισσότεροι, επομένως, περίμεναν την 7η αλλά τελικά δεν έγινε έτσι…

Στο 10′ ο Πούλισικ με τρομερό σλάλομ και πλασέ έκανε το 0-1 για τη Μίλαν, η οποία μπήκε καλύτερα στο ντέρμπι και προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό στη συνέχεια.

Η Ίντερ, όμως, κατάφερε να αντιδράσει και στο 28′ έκανε το 1-1 με τον Ντιμάρκο, ο οποίος πήρε την πάσα του Λαουτάρο και με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μενιάν.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, στο δεύτερο όμως οι «ροσονέρι» πατούσαν καλύτερα, έδειχναν να το πιστεύουν περισσότερο, είχαν ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ και τελικά το πέτυχαν στο 89′ με κεφαλιά του αμυντικού Γκάμπια μετά την εκτέλεση φάουλ του Ράιντερς, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 και πιάνοντας τους «νερατζούρι» στους 8 βαθμούς.

Related Articles

Nissan Qashqai με τιμή έκπληξη

cars

Nissan. Ευφάνταστη η παλέτα χρωμάτων Ariya

cars

Νέος αρχισχεδιαστής στην Alfa Romeo, ο Alejandro Mesonero-Romanos.

cars

Πασίγνωστο μοντέλο κάνει διακοπές στη Μύκονο

Νότια Κορέα: Εννέα οι νεκροί που παρασύρθηκαν από ΙΧ που πήγαινε ανάποδα

Eurovision 2024: Στον τελικό πέρασε η Κύπρος με την εντυπωσιακή Silia Kapsis – Όλες οι εμφανίσεις των χωρών που προκρίθηκαν

Bury

Συνελήφθη ο γνωστός τράπερ KIDD

cars

Η Lexus μένει πιστή στα sports cars… αλλά εξηλεκτρισμένα!

cars

«Ιστορική ημέρα» για τον Τζούλιαν Ασάνζ – «Ύστερα από 14 χρόνια νομικών μαχών, είναι ελεύθερος να πάει στο σπίτι του»