CARSNEWS
AUTONEWS

Survivor: Η Δώρα Νικολή άνοιξε τον χορό των υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση

Στην τελική του ευθεία μπήκε πια το Survivor μιας και από το βράδυ της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, το παιχνίδι έγινε ατομικό. Έτσι, οι δυο ομάδες έπαψαν να υφίστανται και ο κάθε παίκτης είχε σαν μοναδικό και κυρίαρχο σκοπό να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Σε έναν μακρόσυρτο σε διάρκεια αγώνα, όπου όλοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν όλους, ο Ντάνιελ Νούρκα ήταν αυτός που εξολόθρευσε τον Γιώργο Γκιουλέκα και πήρε την νίκη στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή τη νέα εβδομάδα του Survivor. Έτσι, ο νεαρός ηθοποιός πήγε εξαιρετικά ήρεμος στο συμβούλιο του νησιού μιας και δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί από τους υπόλοιπους παίκτες ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μια διαδικασία την οποία βίωσαν στο… πετσί τους οι υπόλοιποι τέσσερις φιναλίστ του Survivor. Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα, τον Γιώργο Γκιουλέκα, τον Φάνη Μπολέτση και την Δώρα Νικολή.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός έδειξε σε όλους τον γνώριμο δρόμο της κάλπης προκειμένου να μάθουμε όλοι ποιος ή ποια θα έβγαινε νωρίς νωρίς σε αυτή τη νέα εβδομάδα στον τάκο των υποψηφιοτήτων. «Οι Survivor μίλησαν και η απόφαση έχει παρθεί» αναφώνησε, εναλλακτικά από τα συνηθισμένα,  ο Γιώργος Λιανός μιας και πια δεν υπάρχουν η μπλε και η κόκκινη ομάδα.

Και το όνομα που ήχησε περισσότερες φορές το βράδυ τούτο συμβούλιου του Αγίου Δομινίκου δεν ήταν άλλο από αυτό της… Δώρας Νικολή!

Related Articles

Έκρηξη πωλήσεων καινούργιων οχημάτων τον Οκτώβριο

cars

Η Αριζόνα αναβίωσε νόμο του 1864 για να απαγορεύσει την άμβλωση σε όλες τις περιπτώσεις

Bury

Τα δυνατά χαρτιά της κυβέρνησης ενόψει των ευρωεκλογών – Περιοδείες, Tiktok και μεγάλα έργα

Bury

Οι Μπλε απόλαυσαν τη Νέα Υόρκη – Ο Γιάννης Περπατάρης αποχώρησε από το Survivor

cars

Δορυφορικές εικόνες από το Ντουμπάι μαρτυρούν το μέγεθος των καταστροφικών πλημμυρών

cars

Με επίκεντρο το ΝΑΤΟ η συνάντηση του Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε

Bury

Hyundai Kona Electric. Ενισχύεται η διαθεσιμότητά του

cars

Η Williams εξελίσσει μπαταρία 1.000 kWh για φορτηγά ορυχείων!

cars

Tv Queen: Η Κατερίνα Νάκου αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι

cars