CARSNEWS
AUTONEWS

Tατιάνα Μπλάτνικ και Μαρία Ναυπλιώτου έχουν δύο προτάσεις για εσάς που θα πάτε σε επίσημο καλοκαιρινό κάλεσμα

Πριν από μερικές ημέρες, η καρδιά της πόλης «πλημμύρισε» από λαμπερές παρουσίες, με αφορμή την επίσημη παρουσίαση της νέας SS24 Collection του brand «Themis Z» στο Κολωνάκι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ανάμεσα στις celebrities που έδωσαν το «παρών» ήταν η Μαρία Ναυπλιώτου, η Τατιάνα Μπλάτνικ, η Ζέτα Δούκα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Αναστασία Καίσαρη, η Σίσσυ Φειδά και η Έλενα Ασημακοπούλου.

Κάποιες από τις διάσημες κυρίες τίμησαν τη σχεδιάστρια Θέμιδα Ζουγανέλη φορώντας δημιουργίες της που αποτελούν επίσης εξαιρετικές προτάσεις για εσάς που είστε καλεσμένες σε ένα καλοκαιρινό επίσημο κάλεσμα, όπως ένα γάμο ή μια βάπτιση, και θέλετε να είστε καλοντυμένες και δροσερές.

Μαρία Ναυπλιώτου

Η Μαρία Ναυπλιώτου επέλεξε το φόρεμα Elaia Bias Cut Dress, από βισκόζη και μετάξι σε λευκό χρώμα με λαδί μοτίβο, που κοστίζει 680 ευρώ, και συμπλήρωσε το look της με ένα χρυσό clutch και χρυσά διακριτικά κοσμήματα.

Elaia Bias Cut Dress

Τατιάνα Μπλάτνικ

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα, την Gaia Silk Blend Jumpsuit, από βισκόζη και μετάξι σε πράσινες και μοβ αποχρώσεις, που κοστίζει 850 ευρώ, και ολοκλήρωσε το look της με το clutch που σχεδίασε η ανιψιά της, Μαρία- Ολυμπία, Olympia Le-Tan Athens Owl Book Clutch, αξίας 1.450$, και χρυσά διακριτικά κοσμήματα.

Gaia Silk Blend Jumpsuit

Related Articles

Mercedes. «Έκλεψε» την παράσταση στην «Αυτοκίνηση 2019»

cars

Peugeot 508 PSE. Η σπορ πλευρά του εξηλεκτρισμού

cars

ID.3 1ST Edition. Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

Μία Rolls-Royce Cullinan πολύ έξω από τα… νερά της!

cars

Γεωργιάδης: Η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί παραβιάζει τους κανόνες πολιτισμού

cars

Οδηγούν και χρησιμοποιούν το κινητό ή είναι υπό την επήρεια αλκοόλ: Η «σκληρή» πραγματικότητα στους δρόμους της Ελλάδας

cars

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον κανονισμό πυροπροστασίας ακινήτων – Ποια σημεία πρέπει να καθαριστούν από τους ιδιοκτήτες

Bury

Aston Martin DBS Superleggera Concorde Edition. Γιορτάζει την ταχύτητα!

cars

Οι αυξανόμενες εστίες αβεβαιότητας απειλούν την παγκόσμια οικονομία – Οι φόβοι για την Ελλάδα

cars