CARSNEWS
MOTONEWS

To νέο Voge SR1 ADV είναι ένα περιπετειώδες scooter

Η Voge, με το το SR1 ΑDV των 125 κ. εκ., απευθύνεται σε κοινό από το χώρο του αυτοκινήτου και εν γένει νέους αναβάτες, κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου και Α1, αντίστοιχα. Σε συνδυασμό με επιθετική εμφάνιση, τα πάνελ του αμαξώματος είναι στιβαρά και με το υψηλής αντοχής ατσάλινο πλαίσιο, επιτρέπουν στο scooter να αντιμετωπίζει δύσκολες συνθήκες, ενώ τα Full LED φωτιστικά σώματα διασφαλίζουν τη νυχτερινή ορατότητα.

Ο υγρόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας των 125cc με το ψυγείο ενσωματωμένο στο κάρτερ διατηρεί την κατανάλωση καυσίμου σε χαμηλά επίπεδα, ενώ η ύπαρξη στάνταρ συστήματος ελέγχου πρόσφυσης (Traction Control) επαναφέρει τα πράγματα στη θέση τους σε κάθε οδηγική υπερβολή, ενώ το SR1 ADV διαθέτει δικάναλο ΑBS.

Η αεροδυναμική ζελατίνα είναι ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη, η εκκίνηση και όλες οι λειτουργίες γίνονται χωρίς κλειδί, ενώ μια κάμερα (Dash Cam), που βρίσκεται κάτω από τους δύο προβολείς, καταγράφει δεδομένα με εύκολο χειρισμό από μπουτόν στο τιμόνι. Ομοίως, μέσω μπουτόν ελέγχεται και η λειτουργία ανοίγματος σέλας και τάπας ρεζερβουάρ, ενώ μια βαθιά θήκη στην ποδιά, το ντουλαπάκι κάτω από το τιμόνι, ο πρακτικός γάντζος στο εσωτερικό της ποδιάς και μια θύρα USB βελτιώνουν τη χρηστικότητα.

Οι μεγάλες διαδρομές των αναρτήσεων εγγυώνται οδήγηση σε κακοτράχαλα εδάφη χωρίς δυσκολία. Τα δύο αμορτισέρ διαθέτουν ξεχωριστό δοχείο αζώτου προκειμένου να διατηρούν τα χαρακτηριστικά λειτουργίας τους σε κάθε συνθήκη, ακόμα και στην πολύωρη χρήση.

Google News icon

Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!

Related Articles

Bενζίνη τέλος!Η πρώτη μοτοσυκλέτα που κινείται με μπύρα (+video)

cars

Τα 9.139 χιλιομέτρα στο Δρόμο του Μεταξιού με την Kove 800X Pro

Bury

VIDEO: Μεταφορά οικιακού ψυγείου με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα

cars

Δολοφονία Καραϊβάζ: Βρέθηκε βαν που η αστυνομία πιστεύει πως συνόδευε τη μηχανή των δραστών

cars

VIDEO: Όταν γουστάρεις την μοτοσυκλέτα, φύλο και ύψος δεν μετράνε!!

cars

VIDEO: Από αλλού το περίμενε και από αλλού του ήρθε

cars

Moto Guzzi Stelvio: Η νέα εποχή του θρυλικού Adventure Touring

cars

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα

cars

VIDEO: Αναστροφή σε τούνελ λεωφόρου θερίζει μοτοσυκλέτα

cars