CARSNEWS
F1 & RACES

Williams: Τα δίνει όλα για Σάινθ

Σύμφωνα με το Auto Motor und Sport η Williams έχει προσφέρει τετραετές συμβόλαιο στον Ισπανό με πολύ ευνοϊκούς για εκείνον όρους. Ο Σάινθ θα μπορεί να φύγει έπειτα από 2 χρόνια χωρίς επιπτώσεις εάν δει ότι το project δεν προχωράει σύμφωνα με το σχέδιο.

Η παραπάνω είδηση δείχνει δύο πράγματα. Από τη μία οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις. Ο Βόουλς έχει αναλύσει στον Σάινθ τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της ομάδας και το πώς πιστεύουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν νίκες στο μέλλον. Τα χρήματα δεν λείπουν από την Williams. Ωστόσο με τα χρήματα μόνο κανείς δεν κέρδισε GP!

Έτσι φτάνουμε στο δεύτερο -και σημαντικότερο- σκέλος. Ο Βόουλς σκοπεύει να προσελκύσει στο Γκρόουβ πολλά ικανά στελέχη τόσο στο τεχνικό όσο και στο διοικητικό κομμάτι. Εξάλλου η Williams είναι μία από τις ομάδες που φέρονται να έχουν προσεγγίσει τον Άντριαν Νιούι.

Προφανώς ο Βόουλς έχει παρουσιάσει στον Σάινθ και ένα πρόγραμμα επενδύσεων σε υποδομές ώστε να τον πείσει να υπογράψει μαζί του. Η επιθετική προσέγγιση του Βόουλς δείχνει ότι στη Williams είναι πεπεισμένοι για το project τους.

Το εάν θα δικαιωθούν, βέβαια, είναι μία άλλη ιστορία. Υπενθυμίζουμε ότι στην Αυστραλία η Williams δεν είχε έτοιμο εφεδρικό σασί. Έτσι, όταν ο Άλμπον τραυμάτισε το δικό του, ο Βόουλς αναγκάστηκε να δώσει το μονοθέσιο του Σάρτζεντ στον Ταϊλανδό.

Σίγουρα όχι και η πιο υπερήφανη στιγμή στην ιστορία της Williams. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι η βρετανική ομάδα δεν μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά στο μέλλον. Θα χρειαστεί, όμως, χρόνος για κάτι τέτοιο.

Σε περίπτωση που ο Σάινθ είναι διατεθειμένος να περιμένει, τότε η Williams θα έχει εξασφαλίσει ένα φανταστικό οδηγικό δίδυμο για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον. Θα πειστεί τελικά ο Σάινθ από το πλάνο του Τζέιμς Βόουλς;

Related Articles

GP Γαλλίας: Pole position #5 για Verstappen

cars

Με Grosjean-Magnussen και το 2020 η Haas!

cars

Εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό ο Leclerc

cars

O Πάνος Σεϊτανίδης σχολιάζει το Grand Prix Ιταλίας

cars

Formula 1: Το 16ο Grand Prix στην Ιαπωνία την Κυριακή, 24/09

cars

Οι μισθοί των οδηγών της F1 – Μάχη κορυφής Φερστάπεν-Χάμιλτον

cars

Σε συζητήσεις με τη Renault o Bottas!

cars

Hamilton και Beckham κάνουν βόλτες στο Μονακό (video)

cars

Honda opens new UK F1 engine base ahead of Aston Martin partnership

cars