CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτό είναι το τέλειο καλοκαιρινό χτένισμα για όλα τα καρέ και το επιβεβαιώνει η Lilly Collins

Mόλις πριν από λίγες ημέρες η σειρά «Emily In Paris» έκανε πρεμιέρα με το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν στο Netflix και η πρωταγωνίστρια, Lilly Collins, έχει ξεκινήσει μια περιοδεία για την προώθησή της.

Οι περιπέτειες της αμερικανίδας διαφημίστριας, Emily, στην Ευρώπη συνεχίζονται και θα δούμε και σε αυτή τη σεζόν της σειράς τα υπέροχα ρούχα αλλά και τις προτάσεις σε χτενίσματα και make up look.

Σε μία από τις εμφανίσεις της ηθοποιού στο πλαίσιο της προώθησης της επιτυχημένης σειράς, η Lilly Collins εμφανίστηκε με wet look στα μαλλιά της, το οποίο δεν είναι σε καμιά περίπτωση ένα νέο χτένισμα, αλλά αποτελεί μια ιδανική λύση για το καλοκαίρι, ειδικά για τα μαλλιά μεσαίου μήκους, ενώ δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, απλά μερικές σεζόν ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.

Αν και το wet look μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα μήκη μαλλιών, στα πιο μακριά, για να μη ζεσταινόμαστε καθόλου, πρέπει να τα πιάσουμε ψηλά. Επομένως, για να έχουμε wet look με τα μαλλιά μας λυτά, αυτά θα πρέπει να είναι είτε κοντά είτε μεσαίου μήκους.

Είναι ένα πολύ εύκολο χτένισμα, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να λούσετε τα μαλλιά σας και όσο είναι βρεγμένα, να τα χτενίσετε προς τα πίσω και να εφαρμόσετε πάνω τους ένα gel με δυνατό κράτημα, για να κλειδώσει το χτένισμα.

Related Articles

Τρεις ελληνικές παραλίες με ονόματα που σε στέλνουν σε εξωτικούς προορισμούς

Ανήλικος διέπραξε 15 διαρρήξεις σε διάστημα δύο μηνών

wp_update-GSkibItV

Το Όσλο το φθινόπωρο είναι στα καλύτερά του

wp_update-GSkibItV

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση σε μια παραμυθένια φωτογράφιση με την κόρη τους

Ferrari 288 GTO. Το ξεχασμένο κτήνος που δεν έτρεξε ποτέ στο Group B.

cars

KIA. Παρούσα στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος League of Legends 2019

cars

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με την κόρη του σε σούπερ μάρκετ στη Χαλκηδόνα 

Bury

ID.R. Ο Nico Rosberg το δοκιμάζει

cars

Η Porsche 911 Turbo δοκιμάζεται στην ηλιόλουστη Γαλλία.

cars