CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτό το ρούχο είναι επικίνδυνο να το φοράτε στο αεροπλάνο

Το παν στη διάρκεια ενός ταξιδιού και δη αεροπορικού, είναι η άνεση. Και όλοι επιλέγουμε άνετα ρούχα που δεν θα δυσκολέψουν της ζωής μας, 30 και βάλε χιλιάδες πόδια πάνω από τη γη.

Συνήθως, οι περισσότεροι επιλέγουν στις πτήσεις τους φόρμες, κολάν άνετα μπλουζάκια και κυρίως αθλητικά παπούτσια. Ωστόσο, υπάρχει ένα ρούχο ή μάλλον ένα υλικό που είναι επικίνδυνο και σύμφωνα με μία αεροσυνοδό, θα πρέπει να το αποφεύγετε στα αεροπορικά ταξίδια.

Σύμφωνα με την Chistine Negroni, αεροσυνοδός και συγγραφέας, το αθλητικό lycra κολάν μπορεί να γίνει επικίνδυνο, αν δεν γνωρίζουμε από ποια υλικά είναι φτιαγμένο. «Όλοι φορούν κολάν και παντελόνια γιόγκα στα αεροπλάνα, αλλά εγώ αποφεύγω όλες τις τεχνητές ίνες», δήλωσε στη Daily, η αεροσυνοδός.

Ο λόγος; «Σε περίπτωση πυρκαγιάς στην καμπίνα, είναι πιο πιθανό να καούν και να κολλήσουν πάνω στο δέρμα». Η ίδια επιλέγει κυρίως, βαμβακερά υφάσματα. «Θα συμβούλευα να φοράτε βαμβακερά ρούχα ή οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από φυσικές ίνες».

Επίσης, τονίζει πως πρέπει να αποφεύγουμε και τα σορτς στην πτήση, επειδή τα καθίσματα δεν καθαρίζονται πολύ συχνά και υπάρχουν σε αυτά πολλά μικρόβια.

Related Articles

Corriere della Sera: «Στην Ελλάδα θα φορολογούνται οι τουρίστες που φθάνουν με κρουαζιερόπλοια»

Bury

Ο Μανουέλ Ροσάλες είναι ο κύριος αντίπαλος του Νικολά Μαδούρο στις εκλογές στη Βενεζουέλα

cars

Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Σπυρόπουλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Γλυκό πουλί της νιότης»

Το Ισραήλ προχώρησε στη μεγαλύτερη κατάσχεση γης στη Δυτική Όχθη – «Δεν ανήκει πλέον στους Παλαιστίνιους»

Όσα δε λέμε – Η Άννα Δρούζα επέστρεψε στην τηλεόραση: «Θα συζητάμε με ανθρώπους που έχετε αγαπήσει μέσα από αυτό που κάνουν»

cars

Ετοιμοπαράδοτα Ford σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων

cars

Επίθεση οπαδών της Μπαρτσελόνα στο πούλμαν της ομάδας – Νόμισαν ότι είναι η Παρί Σεν Ζερμέν

Bury

Πάνω από 8 στα 10 ευρώ του ΦΠΑ, του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος εξοφλούνται εμπρόθεσμα – Ποιοι φόροι πληρώνονται στην ώρα τους

cars

Η νέα υβριδική McLaren έχει όνομα: Artura!

cars