CARSNEWS
AUTONEWS

«Είμαι ένας βιαστής, όπως όλοι οι άλλοι σε αυτή την αίθουσα» – Ομολόγησε ο Πελικό τη φριχτή κακοποίηση της Ζιζέλ

Ο Ντομινίκ Πελικό, ο Γάλλος που έχει συγκλονίσει τη Γαλλία και όχι μόνο καθώς κατηγορείται ότι νάρκωσε τη σύζυγό του και στρατολόγησε δεκάδες αγνώστους για να τη βιάσουν επί μια δεκαετία, παραδέχθηκε την Τρίτη τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σε μια δίκη που παρακολουθείται στενά, μετέδωσαν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Πελικό επρόκειτο να καταθέσει την περασμένη εβδομάδα, αλλά η εμφάνισή του αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων υγείας. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μπαστούνι.

«Παραδέχομαι τις κατηγορίες στο σύνολό τους», ανέφερε ο 71χρονος Πελικό, σύμφωνα με το κανάλι BFM, δημοσιογράφος της οποίας ήταν μέσα στο δικαστήριο, προσθέτοντας: «Είμαι ένας βιαστής, όπως όλοι οι άλλοι σε αυτή την αίθουσα».

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο άντρας προσέφερε σεξ με τη σύζυγό του μέσω ενός ιστοτόπου και βιντεοσκόπησε την κακοποίηση. Εκτός από Πελικό, άλλοι 50 άνδρες που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στις ειδεχθείς πράξεις, δικάζονται, με τη δίκη να διεξάγεται στη νότια πόλη της Αβινιόν. Οι υπόλοιποι άνδρες μέχρι στιγμής δεν έχουν σχολιάσει τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.

Η πρώην σύζυγος του Ντομινίκ, η Ζιζέλ Πελικό, ηλικίας σήμερα 72 ετών, επέμεινε στη δημόσια δίκη για να εκθέσει τον ίδιο και τους άλλους άνδρες που κατηγορούνται για τον βιασμό της.

Η κακή κατάσταση της υγείας του Πελικό επέβαλε στους δικαστές να αναβάλουν την ακρόασή του αρκετές φορές την περασμένη εβδομάδα. Ο δικηγόρος του είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει την ακρόαση για να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένειά του, σημειώνει το πρακτορείο Reuters.

Related Articles

Πόσο ασφαλή είναι τα σημερινά αυτοκίνητα;

cars

Jeep Wrangler. Γυρίζει τον κόσμο

cars

Καταγράφηκε στο Μεξικό ο πρώτος θάνατος από την γρίπη των πτηνών παγκοσμίως

cars

Αντιπροσωπείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ στην Αίγυπτο για συνομιλίες επί πιθανής συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Ταύρο Αττικής – Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε ηλικιωμένος

cars

Παναθηναϊκός: Πανζουρλισμός για την πρόκριση στο Final 4 και μπουγέλα στα αποδυτήρια

cars

H Jeep μας προετοιμάζει για το νέο Wagoneer.

cars

Aston Martin Vantage F1 Edition. Ένα Safety Car για τον δρόμο.

cars

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε μαθητές λυκείου στο γυμναστήριο – Εκτοξεύθηκαν από τις σκάλες

Bury