CARSNEWS
AUTONEWS

«Είμαστε στο κενό, θα κινηθούμε νομικά» αναφέρουν οι συγγενείς της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική

Στο σκοτάδι παραμένουν οι συγγενείς του 8χρονου κοριτσιού που πνίγηκε στην πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, όπου το είχαν στείλει για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς του παιδιού δεν έχουν μάθει ακόμη τι συνέβη στο 8χρονο αγγελούδι του και οδηγήθηκε στον θάνατο χωρίς να αντιληφθεί κανείς την απουσία του από το χώρο συγκέντρωσης των παιδιών. Από την πλευρά της κατασκήνωσης δεν έχουν καμία ενημέρωση, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στο MEGA.

«Δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε στο κενό. Μόνο από την Αστυνομία έχουμε μια ενημέρωση, τίποτε άλλο, που αυτοί κάνουν προανάκριση», λέει ο παππούς της 8χρονης.

«Από την κατασκήνωση ούτε καν μας μιλήσανε. Από εκείνη την ώρα που μας καλέσανε και μας είπανε ότι το παιδί ήπιε λίγο νερό και πάει στο νοσοκομείο, δεν έχουμε κάποια άλλη επαφή μαζί τους», λέει ο θείος της.

«Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους ήταν παρόντες, αλλά δε νομίζω… πόσο παρών μπορεί να είναι; Εγώ πιστεύω ότι το παιδί πνίγηκε και δεν το είδε κανείς. Την ώρα του μπάνιου και κάποια στιγμή χάθηκε. Από βδομάδα κινούμαστε νομικά, θα ορίσουμε κάποιον», λέει ο παππούς της ανήλικης.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών η άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης

Κλιμάκια της περιφέρειας του τομέα υγείας και κοινωνικής πρόνοιας εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκε η άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα βγει το πόρισμα για τη λειτουργία της κατασκήνωσης. Αρκετοί είναι οι γονείς που έχουν απομακρύνει τα παιδιά τους από το χώρο της κατασκήνωσης. Σε περίπτωση αναστολής της άδειας λειτουργίας θα δοθεί 24ωρο προκειμένου να πάρουν τα παιδιά τους.

Related Articles

Σοφία Παθέκα: «Είμαι μια γυναίκα στα 50, θέλω να ζήσω και να αγαπηθώ»

Bury

Audi e-tron GT. Το ηλεκτρικό μέλλον, μπορεί να είναι και σπορ

cars

Πέθανε ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Θεόδωρος Μπεχράκης

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Θα δικαιωθώ και θα απαλλαγώ από τις κατηγορίες

Bury

Opel Corsa 1.2T 100 PS. Οι αξίες του είναι μεγαλύτερες

cars

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Μονεμβασιά

Η Ferrari ετοιμάζει την “topless” SF90 Stradale!

cars

Αντιδράσεις σε Αθήνα και ΕΕ για το «Μακεδονία» της Σιλιάνοφσκα – Άκυρη η ορκομωσία, παραβιάζεται η Συμφωνία των Πρεσπών

cars

Συλλήψεις για κλοπές και ληστεία στα Χανιά

Bury