CARSNEWS
AUTONEWS

Η απάντηση της Google για το πρόστιμο από το Δικαστήριο της ΕΕ

Σε συνέχεια της απόφασης του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις πρακτικές που αντιβαίνουν στον ανταγωνισμό, η Google σε ανακοίνωση της αναφέρει:

«Είμαστε απογοητευμένοι από την απόφαση του Δικαστηρίου. Η απόφαση σχετίζεται με μια σειρά από πολύ συγκεκριμένα γεγονότα. Ήδη από το 2017 προχωρήσαμε σε αλλαγές προκειμένου να συμμορφωθούμε με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η προσέγγισή μας λειτουργεί με επιτυχία εδώ και περισσότερα από επτά χρόνια, παράγοντας δισεκατομμύρια κλικ για πάνω από 800 υπηρεσίες σύγκρισης αγορών.»

Το Δικαστήριο με έδρα το Λουξεμβούργο επιβεβαίωσε πρόστιμο 2,4 δισ. ευρώ σε βάρος της Google για πρακτικές που αντιβαίνουν στον ανταγωνισμό. Η επίτροπος της ΕΕ για τον ανταγωνισμό Μαργκρέτε Βεστάγκερ δήλωσε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει, μέσω νομοθετικών προτάσεων και της επιβολής του νόμου, τη δουλειά της εναντίον του φορολογικού ανταγωνισμού και του επιθετικού σχεδιασμού της φορολογίας από χώρες της ΕΕ και από πολυεθνικές..

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Οι ασθενείς με Long Covid μπορεί να εμφανίζουν σημάδια μη φυσιολογικής ενεργοποίησης των ανοσοποιητικών κυττάρων για χρόνια

Bury

Κασσελάκης: Το άλλοθι του 41% έπαψε να υπάρχει – Ο λαός μου έδωσε χρόνο να χτίσω εναλλακτική κυβερνητική πρόταση

Bury

Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Πάνακτο Βοιωτίας κοντά στην αποθήκη της ΠΥΡΚΑΛ με επικίνδυνα υλικά

cars

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική συναντά τη Βικτώρια – Ποια είναι η αντίδρασή της;

cars

Κικίλιας: Φέτος θα πρέπει να υπερβούμε εαυτόν για να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες των πολιτών και τα δάση μας

cars

Η Porsche γιορτάζει ήδη 100.000 Taycan

cars

Ο Γάλλος «προστάτης των φτωχών» κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση πολλών γυναικών, 17 χρόνια μετά τον θάνατό του

cars

Φρέντης Μπελέρης: «Θα το πάω μέχρι τέλους, έχει γίνει μεγάλη αδικία»

Παγιδευμένοι – Spoiler: Θα προλάβουν να εντοπίσουν τη Δάφνη ζωντανή;

cars