CARSNEWS
AUTONEWS

Η απάντηση των Καλούτα και Αλευρά στα αρνητικά σχόλια – Σεργουλόπουλος: «Μη θυμηθώ τότε που η Μπακοδήμου είπε “Μακεδονία”»

Οι παρουσιαστές της Eurovision, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα φιλοξενήθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ το πρωί της Δευτέρας (13/05) και μεταξύ άλλων απάντησαν για τα αρνητικά σχόλια τα οποία δέχθηκαν.

Ο Ζερόμ Καολούτα παραδέχθηκε πως διάβασαν πάρα πολύ για την ιστορία της Eurovision και τους συμμετέχοντες, και πως προσπάθησαν να μεταδώσουν τον διαγωνισμό με έναν δικό τους τρόπο ενώ ο Θανάσης Αλευράς σημείωσε πως δεν διάβαζε τα αρνητικά σχόλια μέχρι να τελειώσει ο διαγωνισμός προκειμένου να μην επηρεαστεί.

«Δεν θα έλεγα ότι είμαστε αδιάβαστοι. Ο άλλος τρόπος είναι ένας άλλος τρόπος. Μπορεί να μην σου αρέσει, τι να κάνουμε;», τόνισε ο Ζερόμ Καλούτα.

«Όχι, μπορεί να ήταν επειδή είπα εγώ “ψηφίστε την Ιταλία” στον Ημιτελικό… ενώ είναι στις Big5 και περνάει κατευθείαν στον Τελικό. Σου κολλάει το μυαλό», πρόσθεσε ο Θανάσης Αλευράς.

Το περιστατικό που αποκάλυψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος

«Σου κολλάει το μυαλό. Να μη θυμηθώ… τότε που κόντεψα να τρελαθώ. Ένα λάθος του σχολιαστή στη Eurovision μπορεί να στοιχίσει και όλη του τη μετάδοση», παρατήρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος παρέθεσε τη δική του αντίστοιχη περίπτωση με τη Μαρία Μπακοδήμου από τη μετάδοση του διαγωνισμού το 2007.

«Και το λέω εγώ που στη δική μας μετάδοση η Μαρία (Μπακοδήμου) είπε “Μακεδονία” μία χώρα που δεν λεγόταν «Μακεδονία». Δημιουργήθηκε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, για το οποίο δεν την έχει “ξεπλύνει” ακόμα… με πολιτικές διαστάσεις», συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που «θυμήθηκε» το επίμαχο περιστατικό στον αέρα της ΕΡΤ1.

Related Articles

Ο καιρός σήμερα 30/5/2024

Bury

Στις 17 Φεβρουαρίου η υβριδική McLaren Artura.

cars

Νίκος Παππάς: Είναι ένα αποτέλεσμα καθαρό, δημοκρατικό, ένα αποτέλεσμα που μας δίνει την εντολή να πάμε παρακάτω

deleted-w9i2FI7l

Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στο Πόρτο Κατσίκι

wp_update-GSkibItV

Το Rimac Nevera είναι το ταχύτερο ηλεκτρικό στον κόσμο!

cars

Τρίχες, κάμπιες και πούπουλα: Εικόνες – ντοκουμέντα από παλιότερα σχολικά γεύματα μαθητών

cars

Νεκρός 57χρονος στο Αίγιο – Έπαθε έμφραγμα την ώρα που έβλεπε τον αγώνα του Παναθηναϊκού

Bury

Alfa Romeo Racing ORLEN C39. Αποκαλύφθηκε

cars

Συλλήψεις για την έκρηξη βόμβας δίπλα σε βενζινάδικο στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα

cars