CARSNEWS
AUTONEWS

Η Εβελίνα Νικόλιζα στόλισε τα μαλλιά της με έναν κήπο λουλούδια: Ο τρόπος να κάνετε εξωτικές τις πλεξούδες σας

H Eβελίνα Νικόλιζα έκανε ένα ταξίδι στην Ινδονησία και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα άλμπουμ με φωτογραφίες, βάζοντας ως εξώφυλλο μια δική της εικόνα, στην οποία έχει πιάσει τα μαλλιά της πλεξούδες, τις οποίες έχει στολίσει με λουλούδια.

Αν και όλες οι φωτογραφίες που ανέβασε η ηθοποιός και τραγουδίστρια στο προφίλ της είναι όμορφες, οι ακόλουθοί της στάθηκαν στο χτένισμά της, σχολιάζοντας πόσο υπέροχο είναι. Σε μια άλλη φωτογραφία η Εβελίνα Νικόλιζα κάνει ποδήλατο και εκεί βλέπουμε τα διανθισμένα μαλλιά της ακόμη μία φορά, επιβεβαιώνοντας πως επέλεξε το ωραιότερο αξεσουάρ, για να κάνει τις πλεξούδες της εξωτικές.

Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική φορά που η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε ένα χτένισμα στο οποίο χρησιμοποίησε λουλούδια, για να το αναβαθμίσει. Παρακάτω θα δείτε όλες τις φορές που σε αυτό το ταξίδι της στην Ασία φόρεσε άνθη στα μαλλιά της και μετέτρεψε το hair look της σε μια εξωτική πρόταση. Aν τώρα θέλετε να αποκτήσετε κι εσείς μπαλινέζικα μαλλιά, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε:

Related Articles

ΕΣΠΑ: Αντίστροφη μέτρηση για το «Ερευνώ

cars

Alfa Romeo. Συμπλήρωσε 110 χρόνια ζωής

cars

Η Porsche τιμά την πρώτη Boxster με μία ειδική έκδοση.

cars

Ford Puma ST Gold Edition. Ακόμη πιο ιδιαίτερο

cars

Ζελένσκι: Η Δύση «φοβάται» τόσο την ήττα της Ρωσίας, όσο και την ήττα της Ουκρανίας

cars

Σαν σήμερα 6 Μαΐου: Οι εκλογές του 2012 αλλάζουν ριζικά το πολιτικό τοπίο

cars

«Τον φρουρούν 7 αστυνομικοί» – Πώς νοσηλεύεται ο δολοφόνος της Κυριακής, διευκρινίσεις στο Newsbeast από τον Σταύρο Μπαλάσκα

cars

Το «Μεγάλο Τσίρκο» στο «Μεγάλο Μήλο»; – H Formula 1 θέλει Grand Prix στους δρόμους της Νέας Υόρκης

cars

Η Nissan λέει όχι στον εξηλεκτρισμό του νέου “Z”… προς το παρόν!

cars