CARSNEWS
AUTONEWS

Η νέα Rolls-Royce Ghost θα επαναπροσδιορίσει την ποιότητα κύλισης!

Η Rolls-Royce συνεχίζει την καμπάνια teasers που θα μας οδηγήσει αναπόφευκτα στην επίσημη παρουσίαση της δεύτερης γενιάς της Ghost, στρέφοντας τον προβολέα στις εκτενείς αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στο πλαίσιο του επερχόμενου μοντέλου αλλά και σε ένα καινοτόμο σύστημα ανάρτησης που υπόσχεται “μία ακόμα πιο σταθερή και αβίαστη κύλιση”.

Η εξέλιξη του “Planar” διήρκεσε 3 ολόκληρα χρόνια και το ίδιο το σύστημα περιλαμβάνει ένα αμορτισέρ στο άνω ψαλίδι της εμπρός ανάρτησης, τοποθετημένο μπροστά από την κύρια διάταξη. Νέο είναι και το “Flagbearer” που χρησιμοποιεί κάμερες για να διαβάσει τον δρόμο μπροστά και να προετοιμάσει την ανάρτηση ενώ το “Satellite Aided Transmission” χρησιμοποιεί δεδομένα από το σύστημα πλοήγησης για να προεπιλέξει την ιδανική σχέση στο κιβώτιο για την στροφή που έρχεται. Όλα αυτά, συνθέτουν την τελευταία εκδοχή του “Magic Carpet Ride” που υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την ποιότητα κύλισης όπως πρέπει να κάνει μία Rolls-Royce.

Πριν κλείσουμε, αξίζει να σημειώσουμε ότι η νέα Ghost θα αλλάξει αρχιτεκτονική για να βασιστεί στην τελευταία εκδοχή της αλουμινένιας πλατφόρμας της αγγλικής μάρκας ενώ όπως ανακοινώθηκε, θα εφοδιάζεται τόσο με σύστημα τετρακίνησης όσο και με ένα σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης. Η μοναδική… σταθερά, εκτός από το Spirit of Ecstacy και τις ομπρέλλες φυσικά, αναμένεται να είναι ο twin-turbo V12 των 6,75 λίτρων που θα προσφέρει αβίαστα πάνω από 560 ίππους και 900 Nm ροπής.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 16/7/2024

Bury

Επίσημη επίσκεψη στην Κίνα πραγματοποιεί η Τζόρτζια Μελόνι – Ουκρανία και εμπορικές σχέσεις στο επίκεντρο των συνομιλιών

Kia Optima. Κερδίζει πόντους με την τόλμη του!

cars

Κόντρα στη Βουλή για τη Λάρκο – Βορίδης: Δεν μπορεί οι φορολογούμενοι να πληρώνουν μια διαχρονικά ζημιογόνα εταιρεία

cars

Διευθυντής φυλακής δολοφονήθηκε στην Κολομβία – Τον είχαν απειλήσει κρατούμενοι

cars

Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την ολική έκλειψη Ηλίου – Μοναδικές εικόνες από το σπάνιο φαινόμενο

cars

Πεντακάθαρα τα νερά στις παραλίες του Βόλου έπειτα και από τις νέες μετρήσεις

cars

Euro 2024: Τρομακτικός τραυματισμός του Βάργκα στο Σκωτία – Ουγγαρία – Έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο

cars

Λένα Παπαληγούρα: Το να υπάρχεις και να ζεις ως γυναίκα στην Αθήνα, είναι ένα επίτευγμα από μόνο του

wp_update-GSkibItV