CARSNEWS
AUTONEWS

Θρίλερ στη Μαγνησία: Σοβαρή η πιθανότητα η σορός που βρέθηκε να ανήκει σε άνδρα που είχε εξαφανιστεί από τον Απρίλιο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία στη Μαγνησία, μετά τον εντοπισμό ενός πτώματος σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, το Σάββατο 17 Αυγούστου, κοντά στον Πτελεό.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, η σορός βρέθηκε σε δύσβατο σημείο του χωριού και ανήκει σε άνδρα, ο οποίος ήταν δεμένος χειροπόδαρα με μια ζώνη παντελονιού, δείγμα του ότι πιθανότατα είναι θύμα δολοφονίας.

Μάλιστα, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο η σορός να ανήκει στον 49χρονο Γιάννη Καραμπάτση, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στην περιοχή στις 23 Απριλίου.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα φέρεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να φορά τα ίδια ρούχα και τα ίδια παπούτσια με τον εξαφανισθέντα Γιάννη Καραμπάτση.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής που θα αναλάβει την νεκροψία-νεκροτομή, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας ζήτησε τις Αρχές να μην απομακρυνθούν από την περιοχή, άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στη ενδεχόμενη δολοφονία του Γιάννη Καραμπάτση.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του 49χρονου

Ο Γιάννης Καραμπάτσης το πρωί της ημέρας που χάθηκε κάλεσε ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε στις 7 παρά δέκα από τη διασταύρωση κοντά στο σπίτι του. Είπε στον οδηγό που τον μετέφερε να τον αφήσει στην πλατεία του Πτελεού, για να πάρει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με προορισμό τον Βόλο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής φαινόταν ανήσυχος. Ο οδηγός ταξί τον άφησε στην πλατεία και δεν είδε προς τα πού κατευθύνθηκε.

Στη συνέχεια τον αγνοούμενο είδε ένας ακόμη μάρτυρας, ο υπάλληλος του ΚΕΠ Πτελεού, να περιφέρεται έξω από το σπίτι των θείων του. Τον πήρε με το αυτοκίνητο, αλλά όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν σε σύγχυση, έκανε κύκλο και τον επέστρεψε στο ίδιο σημείο. Ειδοποίησε μάλιστα τη θεία του, αλλά μέχρι εκείνη να κατέβει να τον παραλάβει, ο άνδρας είχε εξαφανιστεί.

Εκείνη τον κάλεσε αμέσως στο τηλέφωνο αλλά την καθησύχασε. Της είπε ότι είναι καλά και κάνει κάποια ψώνια στην πλατεία. Λίγο μετά τις 9 το πρωί, τον κάλεσε ο θείος του. Ο αγνοούμενος του είπε ότι βρίσκεται στο ελαιοτριβείο, ότι δεν ήξερε πως θα φύγει από εκεί και έκλεισε το τηλέφωνο.

Όταν αργότερα έσπευσαν στο σημείο ο υπάλληλος του ΚΕΠ με τον κοινοτάρχη δεν τον βρήκαν πουθενά. Το μόνο που εντόπισαν ήταν πίσω από κάποια τελάρα το σκουρόχρωμο μπουφάν του. Στις τσέπες υπήρχε το πορτοφόλι του χωρίς χρήματα, με την κάρτα τραπέζης και την ταυτότητα του. Στην κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεων του ελαιοτριβείου, εντόπισαν τις σακούλες με τα πράγματα που είχε πάρει από το περίπτερο και το mini market του χωριού.

Αυτοψία στο σημείο είχε κάνει ο δημοσιογράφος του TheNewspaper.gr, Σπύρος Μπαξεβάνος μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας Τάσο Ντούγκα και τον θείο του αγνοούμενου σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Related Articles

O 3D πίνακας οργάνων της Continental στο Genesis GV80.

cars

Η Mercedes –  παραμένει η πιο πολύτιμη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο

cars

Το «κυνήγι» της Φραπάρ μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου θα κοστίσει στον Καρυπίδη 20.000 ευρώ

cars

Συνελήφθησαν δύο αρχαιοκάπηλοι στην Πάτρα – Είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια, σπαθιά και χατζάρες

cars

Aυτοκίνητο της Χρονιάς Για την Ελλάδα – Αυτή είναι η τελική δεκάδα

cars

Μικρούτσικος: Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος – Η Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας

Bury

Το Ισραήλ αρνήθηκε τη συμφωνία της Χαμάς – Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας

Tv Queen: Το πρώτο μάθημα με την Κατερίνα Γκαγκάκη «διέλυσε» τις διαγωνιζόμενες

Bury

Η δίλιτρη Toyota Supra έρχεται στην Ευρώπη!

cars