CARSNEWS
AUTONEWS

Μαζική επίθεση για την παράλυση του δικτύου των τρένων υψηλής ταχύτητας στη Γαλλία, ώρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών

Η γαλλική εταιρεία σιδηροδρόμων SNCF υπέστη στη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς Παρασκευή «μαζική επίθεση εύρους ικανού να προκαλέσει παράλυση» του δικτύου τρένων υψηλής ταχύτητας TGV, το οποίο διαταράχθηκε σε μεγάλο βαθμό, μερικές ώρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

«Εκτρέπουμε ορισμένα τρένα σε κλασικές γραμμές, αλλά θα χρειαστεί να ακυρώσουμε μεγάλο αριθμό δρομολογίων», πρόσθεσε η SNCF σε ανακοίνωσή της.

Η γαλλική εταιρεία σιδηροδρόμων διευκρίνισε ότι «η κατάσταση αυτή αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον όλο το σαββατοκύριακο, όσο γίνονται επισκευές».

Τρεις διαδρομές τρένων υψηλής ταχύτητας υπέστησαν βανδαλισμούς στη διάρκεια της νύχτας στη Γαλλία, μετέδωσε και το Reuters, επικαλούμενο ανακοίνωση της κρατικής εταιρείας σιδηροδρόμων, πράγμα το οποίο προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία την ημέρα της επίσημης έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Το σχέδιο της ΑΑΔΕ για τους ελέγχους και τη διαδικασία επιστροφών φόρου

Bury

Jeep. Με νέο, πιο εύκολο,  τρόπο απόκτησης

cars

Νέο Ford Explorer Plug-In Hybrid. Συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο διαφορετικά χαρακτηριστικά

cars

Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο κτηνοτρόφος στο Κιλκίς που σκότωσε επίδοξο ληστή: «Ήμουν σε άμυνα» λέει ο ίδιος

Bury

Αλόνσο: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό» – Βίντεο από την επίσημη παρουσίασή του από την «πράσινη» ΠΑΕ

Bury

Φωτιά στo Άλσος Βεΐκου

Bury

Η Hyundai παρέδωσε τα πρώτα υδρογονοκίνητα φορτηγά!

cars

Cupra – Ψηφιακή τεχνολογία για τα νέα της ηλεκτρικά

cars

To υπουργείο Υγείας θα επισκεφθεί την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

deleted-w9i2FI7l