CARSNEWS
AUTONEWS

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Super Κική έλυσαν τις διαφορές τους εξωδικαστικά με βιντεοκλήση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Super Κική έλυσαν τις διαφορές τους. Θυμίζουμε ότι τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εις βάρος της Σούπερ Κικής απορρίφθηκαν, για ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο ΤikTok και είχε αφήσει υπονοούμενα αναφορικά με το παιδί που περιμένουν με την Ιλάειρα Ζήση. Το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Η Super Kική το κατέβασε από το TikTok.

Το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι μίλησαν με βιντεοκλήση και την έπεισε να κατεβάσει βίντεο από τα social media της.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι καταφέραμε να μιλήσουμε με την Super Κική. Μου έστειλε ένα μήνυμα και μιλήσαμε με βιντεοκλήση και μου εξήγησε τον λόγο που έκανε ότι έκανε, εγώ της εξήγησα για ποιον λόγο προχώρησα σε αυτή τη διαδικασία» ανέφερε.

«Εγώ αντέδρασα έτσι γιατί υπάρχουν και οικογένειες από πίσω, οι οποίες δεν βλέπουν τα πράγματα όπως η νέα γενιά. Την παρακάλεσα να κατεβάσει τα βίντεο και όντως είδα ότι τα περισσότερα κατέβηκαν» συμπλήρωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθώ πάντα να βάζω τον εαυτό μου στη θέση του άλλου. Προσπάθησα λοιπόν να το δω ότι όλο αυτό ήταν στα πλαίσια μιας σάτιρας. Δεν μπορώ να κρίνω, γιατί επέλεξε να γίνει όλος αυτός ο ντόρος και μετά να τα βρούμε. Εγώ θα μείνω στο ότι τα βρήκαμε, κατανόησε πόσο με πίκρανε. Μου είπε ότι αισθάνεται άσχημα που έφερε στην Ιλάειρα σε αυτή την κατάσταση, ενώ είναι έγκυος. Μου ζήτησε συγγνώμη και αν πρέπει να ζητήσω και εγώ θα το κάνω» τόνισε για την Super Κική.

Related Articles

Άκου τον ήχο της πρώτης ηλεκτρικής Maserati.

cars

Ford Ranger Wildtrak X: Με off road προσανατολισμό στοχεύει σε οδηγούς με υψηλές απαιτήσεις

cars

Η ελληνοτουρκική παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» ενθουσίασε στην Τουρκία κι έρχεται Αθήνα

cars

Bentley Continental GT Speed. Η πιο δυναμική Bentley στην ιστορία.

cars

Στις φυλακές Γρεβενών ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης – «Όταν θα πάει στη φυλακή να του πετάξουν μια τριχιά να κρεμαστεί»

cars

Συλλήψεις για την έκρηξη βόμβας δίπλα σε βενζινάδικο στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα

cars

Περιορισμένος ο αντίκτυπος του «κανονιού» του FTI για τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής

cars

ΠΑΟΚ: Έτοιμη να απολύσει τον προπονητή της η Μπριζ και να συνεχίσει με υπηρεσιακό

cars

HondaHR-Ve:HEV – Με νέα φιλοσοφία

cars