CARSNEWS
AUTONEWS

Μια ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο θα αυξήσει τον κίνδυνο μιας ευρύτερης σύγκρουσης, λέει ο αρχηγός των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων

Μια ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο δυνητικά που θα φέρει το Ιράν και τους ευθυγραμμισμένους με το Ιράν μαχητές πιο κοντά σε μια τέτοια σύγκρουση, ιδιαίτερα αν απειληθεί η ύπαρξη της Χεζμπολάχ, προειδοποίησε σήμερα ο αρχηγός του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πτέραρχος Τσαρλς «CQ» Μπράουν, δεν έκανε πρόβλεψη των επόμενων κινήσεων του Ισραήλ και αναγνώρισε το δικαίωμα του εβραϊκού κράτους στην αυτοάμυνα. Εντούτοις, προειδοποίησε ότι μια επίθεση στον Λίβανο «μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες για μια ευρύτερη σύγκρουση».

«Η Χεζμπολάχ είναι πιο ικανή από τη Χαμάς αναφορικά με τις συνολικές δυνατότητες, τον αριθμό πυραύλων, μεταξύ άλλων. Και λέω απλώς ότι θα έβλεπα το Ιράν να είναι πιο διατεθειμένο να παρέχει μεγαλύτερη υποστήριξη στη Χεζμπολάχ», τόνισε ο Μπράουν σε δημοσιογράφους πριν από μια στάση στο Πράσινο Ακρωτήριο καθ’ οδόν στη Μποτσουάνα για περιφερειακές αμυντικές συνομιλίες.

πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

H Δούκισσα Νομικού έκανε ένα νέο κούρεμα και μοιάζει με τη Brigitte Bardot

Bury

BMW 320d Mild Hybrid. Εστιασμένο στην οδήγηση

cars

Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν παγκοσμίως κατά 0,3% τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον ΟΗΕ

Bury

Τα διυλιστήρια της Ευρώπης στο πλευρό των συνθετικών καυσίμων!

cars

Στις 30 Νοεμβρίου το ανανεωμένο Skoda Karoq.

cars

Χρονιά ρεκόρ για την Μοτοδυναμική

cars

Εργαζόμενοι «Αυγής»: «Μας χρωστάνε 300.000 ευρώ» – Ένα όργανο αμφισβητούμενης νομιμότητας σκάλισε τα γράμματα στην ταφόπλακα

J2US – Η Δέσποινα Βανδή «πάγωσε» την Γαλάτεια Βασιλειάδη με την κριτική της: «Αλλά σ’ αγαπάμε πάρα πολύ»

Bury

Νετανιάχου: Σκάνδαλο ιστορικής κλίμακας η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Bury