CARSNEWS
AUTONEWS

Παπανώτας: Ψήφισα ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά στη ζωή μου – Ο μόνος προοδευτικός λόγος που άκουσα ήταν του Ανδρουλάκη

Ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε ότι ψήφισε ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, αναφέροντας ότι πρώτη φορά δίνει ψήφο στη συγκεκριμένη παράταξη. Παράλληλα, υποστήριξε πως ωθήθηκε στη συγκεκριμένη επιλογή, επειδή ο λόγος του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν «ο μόνος προοδευτικός».

«Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο μόνος προοδευτικός λόγος που άκουσα, ήταν του κ.Ανδρουλάκη. Για πρώτη φορά στη ζωή μου ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Ήταν ο μόνος σοβαρός αντιπολιτευτικός λόγος», είπε χαρακτηριστικά στο πλατό του Alpha.

Επίσης, σημείωσε ότι «για να μην παρεξηγηθώ όμως, βλέπω κι εγώ τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ για τους λόγους που μας οδήγησαν να πέσουμε στα βράχια. Νιώθω όμως, ότι το ΠΑΣΟΚ του κυρίου Ανδρουλάκη, δεν είναι ίδιο με εκείνο του Γεωργίου Παπανδρέου ή του Σημίτη».

Μεταξύ άλλων σχολίασε το γεγονός πως ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις φετινές ευρωεκλογές, αλλά τελικά τον διέγραψαν λόγω παλαιότερων δηλώσεών του.

«Ευτυχώς, απαλλάχθηκα από αυτό. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μου εκστρατείας είχα τόσες αντιρρήσεις με την εικόνα που πούλησε ο κύριος Κασσελάκης και το περιεχόμενο της ρητορικής του», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας

«Όσο ήμουν υποψήφιος, δεν υπήρχαν αυτά τα λάθη, τα “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”, ή τα “θαύματα” στην κολυμπήθρα. Η καταγραφή των προσωπικών του στοιχείων με τον τρόπο που έγινε ή το lifestyle στα μπουζούκια», πρόσθεσε στη συνέχεια, περιγράφοντας ως «θλιβερή ήττα» τα ποσοστά που λαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Related Articles

Μητσοτάκης: Η ΝΔ έχει δεσμευθεί να κάνει την Ελλάδα πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη

Bury

Mazda. Tα εμβληματικά coupe της

cars

Mazda. Eκκίνηση της παραγωγής του MX-30

cars

Πρόδρομος Καθηνιώτης: Εγώ το τραγούδι δεν το άφησα ποτέ, ήθελα απλώς το φυτίλι για να ξαναπάρω φωτιά

cars

Κέικ λεμονιού στο air fryer

cars

Κένυα: 39 νεκροί και 361 τραυματίες σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

deleted-w9i2FI7l

Audi Q3 35 TFSi S Tronic. Συνολικά αναβαθμισμένο

cars

Ασφυκτικά γεμάτα τα πλοία – Καθυστερήσεις στην εθνική οδό προς Κόρινθο – Μεγάλη έξοδος με σύμμαχο τον καλό καιρό

cars

Φωτιά τώρα στην Περιφερειακή Αιγάλεω

Bury