CARSNEWS
NEW MODELS

Προ των πυλών το νέο Volkswagen T7

Εδώ και αρκετούς μήνες στους δρόμους έχει «συλληφθεί» από τους αυτοκινητιστικούς παπαράτσι ένα μεγάλο και υψηλό όχημα με βαρύ καμουφλάζ και boxy σχεδίαση. Αυτό δεν είναι άλλο από το νέο Transporter που θα περάσει στην Τ7 γενιά του. Η οποία θα βασίζεται σε μια εξελιγμένη πλατφόρμα MQB και θα διαθέτει τα συμβατικά σύνολα της μάρκας με τους δίλιτρους βενζίνης και πετρελαίου και ίσως έναν εξηλεκτρισμένο 1.500άρη.

Πιθανότατα θα δούμε και ηλεκτρικές εκδόσεις αφού ήδη ο ανταγωνισμός και ειδικότερα ο όμιλος PSA έχει παρουσιάσει αντίστοιχα μοντέλα (όπως τα Citroen e-Spacetourer, Opel Zafira e-Life, Peugeot e-Traveller). Αφενός μία EV έκδοση χρειάζεται για την μείωση των ρύπων, αφετέρου για σημεία πρόσβασης σε απαγορευμένες ζώνες για ρυπογόνα οχήματα.

Μέχρι να παρουσιαστεί επίσημα το νέο Volkswagen Transporter, ένα μοντέλο που μετρά πάνω από 70 χρόνια πορείας για την γερμανική εταιρία έχοντας το δικό του στίγμα και σε κοινωνικό επίπεδο, το kolesa.ru μας δίνει μερικές ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δοκιμάζουμε την υβριδική Toyota Corolla Hybrid των 180 ίππων

cars

Η Ευρώπη ξεπέρασε την Κίνα σε πωλήσεις ηλεκτρικών

cars

F1 quiz: Πόσα γνωρίζετε για τη Formula 1;

cars

MEC-View: Αυξημένη ασφάλεια κίνησης στις διασταυρώσεις

cars

Προς υπογραφή συμφωνίας PSA και FCA

cars

Δοκιμάζουμε το Volvo XC40 με τον 1.5Τ κινητήρα βενζίνης και αυτόματο κιβώτιο

cars

To νέο Renault Twingo Z.E. έχει υδρόψυκτη μπαταρία και αυτονομία έως 250 km!

cars

Σωτήρης Κοντιζάς: Όχι ένας απλός Chef

cars

Η Ford κοντά σε αυτοματοποιημένες τεχνολογίες διαδικασίας στάθμευσης

cars