CARSNEWS
AUTONEWS

Το βίντεο με την προετοιμασία των Φρουρών της Επανάστασης για τη μαζική πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ

Οι ιρανικές αρχές δημοσίευσαν βίντεο από την προετοιμασία των πυραύλων που εκτοξεύθηκαν κατά του Ισραήλ το βράδυ της Τρίτης και εκεί φέρεται να αποτυπώνεται η ετοιμασία από τα μέλη των Φρουρών της Επανάστασης για τους πυραύλους της επιχείρησης «True Promise-2».

Το Ιράν ανέπτυξε για πρώτη φορά υπερηχητικούς πυραύλους, σηματοδοτώντας μια τεχνολογική εξέλιξη σε σχέση με τα παλαιότερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και τους βαλλιστικούς πυραύλους που χρησιμοποιήθηκαν στην επιχείρηση «True Promise» του Απριλίου.

🚨🇮🇷 Newly released footage shows the preparation of Iran’s ballistic missiles for Operation True Promise-2 by the IRGC Aerospace Force engineers pic.twitter.com/0pRcaM9gr9

— The Saviour (@stairwayto3dom) October 3, 2024

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επίθεσης, το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δήλωσε ότι η Ισλαμική Δημοκρατία πραγματοποίησε τα πλήγματα στο πλαίσιο του «νόμιμου δικαιώματος της αυτοάμυνας βάσει του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών».

Η ανακοίνωση ανέφερε επίσης ότι τα πλήγματα ήταν απάντηση στη «σφαγή του λαού του Λιβάνου και της Γάζας και το μαρτύριο του μεγάλου Μουτζαχίντ, του ηγέτη του Άξονα της Αντίστασης, του Γενικού Γραμματέα της Χεζμπολάχ, Σεγιέντ Χασάν Νασράλα».

Related Articles

Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν δρόμο έξω από τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια – Κινδύνεψε το προσωπικό λέει η ρωσική πλευρά

wp_update-GSkibItV

Audi e-tron Sportback. Όχι μόνο μία νέα έκδοση, αλλά ένα ακόμα βήμα προς τα εμπρός!

cars

Σαν σήμερα 3 Ιουλίου: Ανακαλύπτεται ο Δίσκος της Φαιστού – 5 πληροφορίες για την σπειροειδή επιγραφή από πηλό με τα παράξενα σύμβολα

cars

Ford Pro– Στη πρώτη θέση των πωλήσεων για 8η συνεχή χρονιά

cars

BMW 320d Xdrive. Με προορισμό…την οδήγηση

cars

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων, 21/7/2024

Dacia Duster facelift. Ανανέωση με ουσία.

cars

Με ιδιαίτερη δυναμική εφέτος η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση των Ποσειδωνίων

Bury

Μπάιντεν για ένταλμα σύλληψης Νετανιάχου: Δεν αναγνωρίζουμε τη δικαιοδοσία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

cars