CARSNEWS
AUTONEWS

Ford Pro– Στη πρώτη θέση των πωλήσεων για 8η συνεχή χρονιά

Καταγράφοντας ένα νέο ρεκόρ στον κλάδο, η Ford Pro σημείωσε τις υψηλότερες πωλήσεις στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη το 2022, σηματοδοτώντας για 8η συνεχή χρονιά την ηγετική θέση της Ford στην αγορά. Η Ford Pro, η επιχείρηση επαγγελματικών οχημάτων και υπηρεσιών της Ford, κατέγραψε το 2022 συνολικό μερίδιο αγοράς 15,0% – το υψηλότερο όλων των εποχών – αλλά και αύξηση του μεριδίου της σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά σε 11 χώρες: Μ. Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία και Τουρκία.

Την αιχμή του δόρατος για την επιτυχία αυτή αποτέλεσε το Ford Transit Custom,το οποίο πέρυσι ήταν και πάλι το van στην κατηγορία 1 τόνου με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Το Transit Custom ήταν επίσης το όχημα με τις υψηλότερες πωλήσεις συνολικά στη Μ. Βρετανία, όπου η Ford συνεχίζει να ηγείται για 57 συνεχή χρονιά. Η Ford Pro παρουσίασε πέρυσι το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom, τον ηλεκτρικό διάδοχο του μοντέλου.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης και παρουσίασης νέων προϊόντων και υπηρεσιών, η Ford Pro λανσάρισε την άνοιξη του 2022 το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit van, το οποίο ηγήθηκε των μηνιαίων πωλήσεων στην κατηγορία των ηλεκτρικών van 2 τόνων από τον περασμένο Ιούνιο και μετά. Η Ford Pro αποκάλυψε επίσης την ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού, φόρτισης, συντήρησης και χρηματοδότησης, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά προκειμένου να επιταχύνει την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το 2022, η εταιρεία παρουσίασε το ολοκαίνουργιο Ford Ranger, που ενίσχυσε την ηγετική θέση του μοντέλου στην κατηγορία και σηματοδότησε 8 συνεχή χρόνια ως το δημοφιλέστερο pick-up της Ευρώπης.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Caterham Cars: Επιμένουν σκληροπυρηνικά (Video)

cars

Acropolis Rally Hall Οf Fame: 10.000 φίλοι του αγώνα ψήφισαν τους καλύτερους των 70 ετών

cars

Ανάκληση Citroen C3 / DS3

cars

Mercedes-Benz CLA 180d. Μία ντίβα με ουσία.

cars

Πρελούδιο για το νέο εντυπωσιακό σπορ ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Toyota

cars

Nissan GT-R. Η μεγάλη σύναξη

cars

Ταξιδεύοντας στα επιβλητικά κάστρα της Ελλάδας

cars

Ο Όλιβερ Στόουν γύρισε ντοκιμαντέρ για τον Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα

cars

BMW M3. Για πρώτη φορά διαθέσιμη και ως τετρακίνητη.

cars