CARSNEWS
AUTONEWS

Χαμός για τον Εμμανουήλ Καραλή στις Βρυξέλλες – Τον σταματούσαν και του ζητούσαν αυτόγραφα

Αυτόγραφα υπέγραψε στις Βρυξέλλες ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής. Οι περαστικοί τον σταματούσαν και του ζητούσαν να φωτογραφιστούν μαζί του.

Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Μίλτος Τεντόγλου έφτασαν χθες, Πέμπτη 12/9 στη βελγική πρωτεύουσα προκείμενου το Σαββατοκύριακο να αγωνιστούν στον τελικό του Diamond League.

Σε βίντεο που ανέβασε σε στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μανόλο φαίνεται ο ίδιος αλλά και ο Τεντόγλου να περπατούν στους δρόμους της βελγικής πρωτεύουσας.

Κατά τη διάρκεια όμως της συνάντησής του με περιστατικούς συνέβη κάτι παράδοξο. Οι περαστικοί σταματούσαν τον Μανόλο, αλλά κανείς δεν σταμάτησε τον χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου.

Related Articles

Μητσοτάκης για πρόκριση εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς: «Η επίσημη αγαπημένη έκανε το μεγάλο βήμα, πάμε δυνατά»

Bury

Τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

wp_update-GSkibItV

Σαν σήμερα 27 Ιουλίου: Ο Εμμανουήλ Ροΐδης πέφτει θύμα τροχαίου το 1885 – «Περισσοτέρους σκοτώνουν οι αμαξάδες εις τας Αθήνας, παρά αι τίγρεις εις τας Ινδίας»!

Bury

Ρωσικός βομβαρδισμός στο Χάρκοβο με δύο νεκρούς

«Με έχει κάνει μεγάλη ρόμπα έξω – Άμα δεν πάθει πατατράκ, δεν μαζεύεται» – Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι των εφοριακών στη Χαλκίδα

Bury

Τελικά είναι αλήθεια! Η νέα Mercedes-AMG C63 θα είναι 4-κύλινδρη!

cars

Χαμενεΐ: Η Τεχεράνη κατέδειξε την ισχύ της απέναντι στο Ισραήλ

Bury

«Ακούραστοι» και οι τεχνικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, στη μάχη κατά των πυρκαγιών

Συναγερμός για την εξαφάνιση 12χρονου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη

wp_update-GSkibItV