CARSNEWS
AUTONEWS

Χωρίς ρεύμα για συνεχόμενες ημέρες θα είναι περιοχές της Χαλκιδικής

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 13/05 έως τις 21 Ιουνίου σε παραθαλάσσιες περιοχές της Χαλκιδικής όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Οι περιοχές είναι στο δήμο Αριστοτέλη, από Ιερισσό μέχρι Ουρανούπολη

Οι εργασίες γίνονται προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του δικτύου και υλοτομίες, αναγκαίες για να αποφευχθεί ο κίνδυνος παρατεταμένων απρόβλεπτων διακοπών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου.

Σύμφωνα πάντα με τον ΔΕΔΔΗΕ μόνο για αύριο Πέμπτη, οι διακοπές αναμένεται να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, κυρίως εκτός μεγάλων οικισμών, ενώ από την Παρασκευή 14 Ιουνίου και έως τις 21 Ιουνίου θα περιοριστούν σε μέγιστη διάρκεια δύο ωρών.

Ο Δήμος Αριστοτέλη αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι αναγνώρισε την αναγκαιότητα των εργασιών, ωστόσο, εξέφρασε στον ΔΕΔΔΗΕ τον προβληματισμό για το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες εργασίες δεν πραγματοποιήθηκαν τους προηγούμενους μήνες και ζήτησε να καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να περιοριστεί ο χρόνος των διακοπών ηλεκτροδότησης στον ελάχιστο δυνατό.

Καλεί δε τους πολίτες να επιδείξουν υπομονή και κατανόηση για λίγες μέρες, καθώς οι εντατικές εργασίες συντήρησης του δικτύου είναι χρήσιμες και τις έχει ζητήσει επιτακτικά τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμος Αριστοτέλη από τον ΔΕΔΔΗΕ καταγγέλλοντας τα φαινόμενα αιφνιδιαστικών διακοπών ηλεκτροδότησης του παρελθόντος, που συχνά διαρκούσαν ακόμα και ολόκληρα 24ωρα, λόγω βλαβών που οφείλονταν σε ελλιπή συντήρηση του δικτύου.

Για το ακριβές πρόγραμμα των διακοπών των επόμενων ημερών, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται από τον ιστότοπο του ΔΕΔΔΗΕ.

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Το ωραιότερο χωριό του κόσμου δεν έχει δρόμους και αυτοκίνητα

Bury

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο σε θαλάσσια περιοχή

Bury

H SYM εξελίσσει κινητήρες με κυψέλες υδρογόνου!

cars

Ο καιρός σήμερα 11/3/2024

cars

Το «μυστικό» των κατοίκων της Λευκάδας μαθεύτηκε και πρέπει να το δεις από κοντά

cars

Γεωργιάδης: Δίνουμε την ελευθερία της επιλογής με τα απογευματινά ιατρεία

cars

«Η ψυχή του παραμένει στη Θεσσαλονίκη» – Την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστεί η δίκη για τον οπαδό του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκε το 2017

Bury

Daytona F5. Το ψηλόροδο ηλεκτρικό scooter της αγοράς

cars

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ποζάρει αισθησιακά στο μπάνιο της μόνο με το εσώρουχό της

Bury