CARSNEWS
MOTONEWS

Έκρυθμη η κατάσταση στο Δροσερό Ξάνθης – Έκαψαν σπίτια και αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεταμένο είναι το κλίμα στη Ξάνθη μετά τη δολοφονία του 46χρονου Ρομά από 36χρονο ομόφυλό του, με επεισόδια, πυροβολισμούς, ακόμη και πυρπολήσεις κατοικιών και αυτοκινήτων.

Χθες Δευτέρα ένα σπίτι κάηκε ολοσχερώς όπως και άλλα άλλα δύο παραπήγματα, ενώ σήμερα, Τρίτη, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε άλλο ένα παράπηγμα και σε ένα διώροφο σπίτι που υπέστη ζημιές από τη φωτιά στο εσωτερικό του. Φωτιά έβαλαν και στα δύο πολυτελή αυτοκίνητα του 36χρονου συλληφθέντα.

Τα σπίτια και τα παραπήγματα ανήκαν στον 36χρονο και στον αδελφό του.

Οι πυρπολήσεις θεωρούνται αντίποινα για την εν ψυχρώ δολοφονία.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι μικρής ή μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια καταγράφονται σχεδόν διαρκώς μέσα στον οικισμό με ρίψεις πετρών. Ακούστηκαν μάλιστα και πυροβολισμοί.

Οι Αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, καθώς υπάρχει ο φόβος να ξεσπάσει βεντέτα μετά την άγρια δολοφονία. Την ίδια στιγμή στο TikTok κυκλοφορούν βίντεο στα οποία εκφράζονται σαφείς απειλές.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, συμμετείχε με 4 υδροφόρα οχήματα και 14 άτομα, παρουσία περιπολικών και ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας, που δέχθηκαν επιθέσεις, κυρίως από παιδιά μικρής ηλικίας, οι οποίες ελέγχθηκαν αμέσως.

Την Τετάρτη θα οδηγηθούν στον ανακριτή Ξάνθης, ο 36χρονος πατέρας, οι δύο γιοι και ο γαμπρός του, με την αστυνομία να είναι σε ετοιμότητα για την αποφυγή επεισοδίων.

Related Articles

VIDEO: Μοτοσυκλέτα λαμπαδιάζει στο βενζινάδικο

cars

Ο Ewan McGregor επιστρέφει στη σέλα μίας Moto Guzzi

cars

Aprilia RSV4 / Tuono 1100 2024 – Πιο μεγάλα φτερά από ποτέ!

cars

Koutroumanos Moto: Αγωνιστική τεχνογνωσία για το service της μοτοσυκλέ

cars

Βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να κάνει παραβάσεις ώσπου… τον έπιασαν

cars

Η δίτροχη τρέλα!

cars

Test – Honda ST125 Dax 2023

cars

CITYRIDER 72ο τεύχος, Μάϊος 2023

cars

MotoGP, Marquez: “Απόλαυσα τον αγώνα σαν παιδί – Προτιμώ να χάσω έτσι παρά να τερματίσω στη δέκατη θέση”

cars