CARSNEWS
AUTONEWS

Έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο μετά το εξώδικο Κασσελάκη – Επιμένουν για διαγραφή οι «87»

Έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο, συγκαλεί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εξελίξεις με το εξώδικο του έκπτωτου προέδρου στο κόμμα για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του.

Στην ανακοίνωσή της η Πολιτική Γραμματεία, υποστηρίζει πως η κατάθεση του Πόθεν Έσχες στην Κεντρική Επιτροπή στο πλαίσιο της κατάθεσης της υποψηφιότητάς του, αποτελεί «ρητή συναίνεση για τη δημοσιοποίηση του στην ιστοσελίδα».

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που θα συγκληθεί εκτάκτως θα συζητήσει το θέμα του εξωδίκου, με τους «87» να ζητούν πλέον ανοιχτά τη διαγραφή του.

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας: «Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συνεδρίασε σήμερα, μεταξύ άλλων, για να προχωρήσει η διαδικασία σχετικά με τις υποψηφιότητες για την εκλογή προέδρου, και την ανάρτηση, σήμερα, του πόθεν έσχες των υποψηφίων, όπως προβλέπεται από τις αποφάσεις της Κ.Ε.

Συνεπώς, διαρροές πόθεν έσχες οποιουδήποτε υποψηφίου, δεν έχουν κανένα νόημα, είναι απολύτως καταδικαστέες και δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη Γραμματέα της Κ.Ε., ούτε με την ΠΓ και τα όργανα του κόμματος.

Οποιοσδήποτε ισχυρισμός περί του αντιθέτου, σκοπό έχει τη δημιουργία τεχνητής έντασης, και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι πρωτοφανής η πράξη της εξώδικης διαμαρτυρίας απέναντι στα όργανα του κόμματος από τον πρώην πρόεδρό και επιστρέφεται ως απαράδεκτη.

Επισημαίνεται ότι, στην απόφαση της Κ.Ε. της 21 Σεπτεμβρίου 2024, τίθεται ως προϋπόθεση για όλους τους υποψηφίους η κατάθεση πόθεν έσχες, ώστε να δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και σημειώνεται ότι «είναι επιτακτική ανάγκη, για να αποδείξουμε στην πράξη και όχι στα λόγια, ότι ούτε το κόμμα μας, ούτε τα στελέχη μας έχουν να κρύψουν ο,τιδήποτε». Ως εκ τούτου, η κατάθεση των αναγκαίων υπογραφών, καθώς και αντιγράφου πόθεν έσχες συνιστά ρητή συναίνεση για τη δημοσιοποίηση του στην ιστοσελίδα.

Η Π.Γ. συγκαλεί σε έκτακτη συνεδρίαση την Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο 12/10/2024 κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων ώστε να προχωρήσει συντεταγμένα στις προβλεπόμενες διαδικασίες για εκλογή Προέδρου».

Related Articles

Μακρόν και Σολτς στο πλευρό του Μπάιντεν μετά την γκάφα – «Όλοι μας κάνουμε φραστικά λάθη»

cars

Μαρίζα Ρίζου για τη συμμετοχή της στο «Maestro»: Είχα μεγάλη ανάγκη από παύση και ησυχία για να με ακούσω ξανά

Τι σημαίνει η λέξη «μπάτσος» και ποια είναι η ετυμολογία της – Γιατί έχει αποκτήσει αρνητική χροιά

Bury

Προκαλεί ο νέος πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας: Θα αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω – Υπάρχει και το Διεθνές Δικαστήριο

Bury

Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Ευρωομόλογο αποκλειστικά και μόνο για την αμυντική της θωράκιση

cars

BYD. Σας είχαμε ενημερώσει

cars

Θύελλα αντιδράσεων για τα σχόλια του Τζέι Ντι Βανς για τις «άτεκνες κυριούλες» που ασχολούνται με γάτες με αφορμή την Κάμαλα Χάρις

cars

Hennessey Bronco VelociRaptor 400. Αγριεμένο!

cars

ID.4 διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις από 46800 Ευρώ

cars