CARSNEWS
AUTONEWS

Απολογούνται σήμερα οι πρώτοι 10 για τη δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη – Αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης ηγετικών στελεχών

Οι πρώτοι 10 από τους 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και τη δολοφονία Λυγγερίδη οδηγούνται σήμερα στον ανακριτή, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται οι απολογίες των υπολοίπων.

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία προκύπτουν από την πολυσέλιδη δικογραφία στη συγκεκριμένη υπόθεση. Τα χρήματα που κέρδιζαν οι χούλιγκαν από εισιτήρια και προστασία σε καταστήματα και καντίνες, ήταν η αφορμή για συγκρούσεις ανάμεσά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης ηγετικών στελεχών που έχουν να κάνουν και με την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη αλλά και με την δράση εν γένει της εγκληματικής οργάνωσης.

Τα ηγετικά κυρίως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν κάνει «επάγγελμα» την οπαδική τους ταυτότητα, καθώς μέσω αυτής έβγαζαν χρήματα. Ένα από τα ηγετικά μέλη είχε αποκτήσει μάλιστα από αυτά τα «μεροκάματα» ακόμη και καινούργιο αυτοκίνητο.

Παράλληλα κέρδιζαν χρήματα και μέσα από κλοπιμαία τα οποία πωλούσαν ακόμη και σε συγγενείς θυμάτων κλοπής.

Χαρακτηριστική είναι η εξής περίπτωση: Στις 5/11/2015 σε αποθήκη στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας, όπου υπήρχαν μοτοσικλέτες για φύλαξη και επισκευή, έγινε κλοπή κατά την οποία αφαίρεσαν κράνος, καρμπυρατέρ, και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Δέκα ημέρες μετά στις 15/11/2015 οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα από τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης να προσπαθεί να τα πουλήσει σε συγγενή θύματος κλοπής δύο καρμπυρατέρ. Δηλαδή να πουλήσει σε συγγενή ανθρώπου που είχαν κλέψει τα ανταλακτικά του αυτοκινήτου του θύματος κλοπής.

Related Articles

Το Dodge Durango SRT Hellcat είναι το ισχυρότερο SUV στον κόσμο!

cars

Renault Clio 1.3 TCe RS Line. Γνήσια σπορτίφ

cars

Λήγει αύριο η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

cars

Η Μόσχα αποκλείει τη συμμετοχή της σε ειρηνευτική διάσκεψη συνόδου κορυφής για την Ουκρανία στην Ελβετία

cars

Το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για τις γυναίκες – Το KIA EV9 είναι ο νικητής για το 2024

cars

Βυτιοφόρο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην Τανζανία και συγκρούστηκε με βαν

cars

Ford. Πρώτη της Mustang Mach-E

cars

Beef Bourguignon in Cast Iron Pan Recipe

cars

Κυμπουρόπουλος: Πιο γρήγορη υλοποίηση των ευρωπαϊκών κοινωνικών στόχων

cars