CARSNEWS
AUTONEWS

Γεροβασίλη για παραιτήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δυσάρεστη εξέλιξη»

«Δυσάρεστη εξέλιξη» χαρακτήρισε η Όλγα Γεροβασίλη την αποχώρηση των Τεμπονάρα, Κοτσακά και Τσιόκα από τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δήλωσε «απολύτως αιφνιδιασμένη».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σχολιάζοντας τις παρεμβάσεις του Στέφανου Κασσελάκη περί «μαύρων ταμείων», υπογράμμισε ότι περιμένει εξηγήσεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, ενώ κάλεσε όποιον έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα.

«Περιμένω να γυρίσει από τις ΗΠΑ, να συνεδριάσουν τα όργανα και να πάρουμε απαντήσεις, καθαρές απαντήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν θα θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2027 είπε πως «δεν γεννήθηκα σε καρέκλα και ούτε θα κάνω τα πάντα για να την κρατήσω», ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τη διαφωνία της για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της «Αυγής».

Στη συνέχεια η Ο. Γεροβασίλη είπε ότι αν και μέλος του εκτελεστικού γραφείου δεν έδωσε το παρών στην τελευταία συνεδρίαση λόγω υποχρεώσεων, αλλά δεν ενημερώθηκε για την απόφαση.

«Είμαι διατεθειμένη και ήμουν, ξέροντας τη δύσκολη κατάσταση των οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τη μείωση στο μισό της κρατικής επιχορήγησης να συζητήσω όλα τα ζητήματα εξορθολογισμού άρα και των μέσων του κόμματος», είπε.

«Όμως αυτό θα ήθελα να συζητηθεί στα επίσημα όργανα του κόμματος, να υπάρξει ένα σχέδιο και να γίνει διαβούλευση και με τους ίδιους τους εργαζόμενους» συμπλήρωσε, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «δε γίνεται αυτό με μια αιφνίδια, στο κενό, απόφαση».

Related Articles

Σκληρό βίντεο: Πυροβόλησαν και σκότωσαν Βραζιλιάνο TikToker ενώ έκανε live μετάδοση

Bury

Cupra. Αξιοποιεί την εμπειρία του Mattias Ekstrom

cars

BMW M2 CS Racing. Ένα εξαιρετικό σημείο εισόδου στους αγώνες!

cars

Το πρόσωπο που δέχεται εισηγήσεις να βγει μπροστά στον ΣΥΡΙΖΑ, η διαφορά Καραμανλή – Σαμαρά και η ήρεμη δύναμη της ΝΔ

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται στον καθρέφτη τυλιγμένη με την πετσέτα της

wp_update-GSkibItV

Η ΕΕ εξετάζει κυρώσεις κατά του Ισραήλ σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί με την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου

Bury

Ανάκτηση 70 σπιτιών από τις δυνάμεις ασφαλείας στον Ισημερινό – Είχαν καταληφθεί από συμμορίες

Bury

Καιρός: Σήμερα η πιο ζεστή μέρα με 40αρι – Πότε θα υποχωρήσει η θερμοκρασία

Bury

Jeep Compass. Με σημαντική προσφορά για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων

cars