CARSNEWS
AUTONEWS

Εννέα φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν σε Ρέθυμνο και Μυλοπόταμο

Εννέα φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν στο Ρέθυμνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με τους αστυνομικούς να εκριζώνουν πενήντα οκτώ δενδρύλλια σε περιοχές του δήμου Ρεθύμνης και του Μυλοποτάμου.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα επιχείρησης εξερεύνησης που οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από το πρωί σε περιοχές του δήμου Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου από υπηρεσίες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης εντοπίστηκαν οι εννέα διαφορετικές φυτείες δενδρυλλίων στις οποίες καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους τα πενήντα οκτώ δενδρύλλια, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους έως 2,5 μέτρα, τα οποία και κατασχέθηκαν. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, με την προανάκριση να διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου: Ο «Χρυσός Δίσκος» με μηνύματα από τη Γη αποστέλλεται στο διάστημα για να τον βρουν οι εξωγήινοι

deleted-w9i2FI7l

Η νέα S-Class φέρνει και τους πρώτους αερόσακους πίσω επιβατών!

cars

Nissan Ariya. Κάνει βόλτες στο σιρκουί του Μονακό

cars

Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Hyundai Ioniq 5.

cars

Χειροπέδες σε 20χρονο για έξι ληστείες σε Παγκράτι και Βύρωνα

Bury

ΠΑΟΚ: Επισημοποίησε τη βόμβα Οσιμέν η Γαλατασαράι

Η Mercedes φέρνει την EQE και μία ηλεκτρική AMG στο Μόναχο.

cars

Διμέτωπος της κυβέρνησης με Κασσελάκη και Βελόπουλο – Στο ραντάρ η Βόρεια Ελλάδα – Ποια θα είναι η στρατηγική έως τις ευρωεκλογές

cars

Λάκης Λαζόπουλος για την κατάσταση της υγείας του: Δεν έπεσα, δεν λιποθύμησα – Συναντήθηκα με το κούφωμα της πόρτας

Bury