CARSNEWS
AUTONEWS

Επική πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν με 4άρα στην έδρα της Μπαρτσελόνα – 4άρα και η Ντόρτμουντ στην Ατλέτικο

Αν και είχε χάσει με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και στη ρεβάνς, η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με 4-1 τη Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ντόρτμουντ που έκανε τη δική της ανατροπή με το 4-2 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, από την οποία είχε χάσει με 2-1 στο πρώτο ματς.

Η Μπάρτσα ήταν το φαβορί για την πρόκριση μετά τη νίκη της με 3-2 στο Παρκ Ντε Πρενς και μπήκε δυνατά και στη ρεβάνς ανοίγοντας το σκορ στο 12′ με τον Ραφίνια. Όλα έδειχναν τέλεια εκείνη τη στιγμή για τον Τσάβι, η συνέχεια όμως ήταν εφιαλτική…

Στο 29′ οι Καταλανοί έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αραούχο και από εκεί και πέρα άρχισε το… πάρτι των Παριζιάνων: 1-1 στο 40′ ο Ντεμπελέ, 1-2 στο 54′ ο Βιτίνια, 1-3 στο 61′ με πέναλτι ο Μπαπέ, 1-4 στο 89′ ξανά ο ηγέτης των Γάλλων και η πρόκριση, μια πρόκριση που θα θυμούνται για χρόνια στη γαλλική πρωτεύουσα, είναι γεγονός!

Πρόκριση με ανατροπή και η Ντόρτμουντ

Ανατροπή δεδομένων είχαμε στο Μπαρτσελόνα – Παρί, ανατροπή είχαμε και στο Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους Ισπανούς να έχουν τον πρώτο λόγο μετά τη νίκη με 2-1 στην έδρα τους. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα μπορούσε να κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκριση αλλά ο Μοράτα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ και τελικά αυτό το έκανε στο 37′ ο Μπραντ για τη Μπορούσια, για να ακολουθήσει στο 39′ το 2-0 από τον Μάατσεν.

Οι Γερμανοί είχαν, πλέον, προβάδισμα πρόκρισης αλλά στην επανάληψη η πλάστιγγα έδειξε να γέρνει προς την πλευρά των Ισπανών, οι οποίοι μείωσαν σε 2-1 στο 49′ με αυτογκόλ του Χούμελς και ισοφάρισαν σε 2-2 στο 64′ με τον Κορέα. Η Ντόρτμουντ, όμως, δεν είχε την τελευταία της λέξη…

Στο 71′ ο Φίλκρουγκ έγραψε το 3-2 και αμέσως μετά, στο 74′, ήρθε και το 4-2 από τον Σάμπιτσερ μέσα σε αποθέωση, με τους Γερμανούς να περνάνε στους «4», όπου θα αντιμετωπίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν.

Related Articles

Το νέο BAC Mono ντεμπουτάρει με την ίδια συνταγή!

cars

Η Ηyundai Ελλάς στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις 2023

cars

Nέο Volkswagen T-Roc R. Aγριεμένο

cars

Βεζένκοφ: Σωστή η επιλογή να έρθω στο ΝΒΑ – Αμφιβάλλω για άλλα πράγματα

cars

Το Μεξικό είναι η παγκόσμια «πρωταθλήτρια» στα συνθετικά ναρκωτικά

cars

Έρχεται νέο ποινολόγιο για τα τέλη κυκλοφορίας – Πώς θα επιβάλλονται τα πρόστιμα

Bury

Νέο Ford F-150 Raptor. Αρχηγού παρόντος…

cars

Formula 1: Νικητής και στο γκραν πρι του Σίλβερστον ο Φερστάπεν

cars

Subaru Outback Wilderness. Ακόμα πιο ικανό!

cars