CARSNEWS
AUTONEWS

Η Αθηναΐς Νέγκα ξέσπασε για τον Στέφανο Τσιτσιπά- «Είναι εξαρτημένος και ανόητος»

Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα σχολίασε με τον πιο αρνητικό τρόπο τη συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά προς τον πατέρα του στη διάρκεια αγώνα του στο Μόντρεαλ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβρισε δημόσια τον πατέρα και πλέον πρώην προπονητή του και του είπε εντελώς άκομψα να φύγει από το γήπεδο.

Η συμπεριφορά του προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, με την Αθηναΐδα Νέγκα να ξεσπά κατά του νεαρού τενίστα για τα όσα διαδραματίστηκαν σε πρώτο πλάνο.

Η ανάρτηση στο X της δημοσιογράφου

Σε ανάρτησή της στο Χ (Twitter), η δημοσιογράφος έγραψε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά, όμως ο χαρακτήρας του δεν τον βοηθάει.

«Αυτή η κατάσταση με τον Τσιτσιπά και τους γονείς του δεν έχει εξήγηση πλέον. Κανείς τενίστας δεν βρίζει έτσι τον προπονητή του και κανείς νορμάλ άνθρωπος δεν βρίζει έτσι τους γονείς του. Ας βρει άλλον προπονητή. Είναι εξαρτημένος κι ανόητος. Πολύ κακό παράδειγμα», έγραψε αρχικά.

Αυτή η κατάσταση με τον Τσιτσιπά κ τους γονείς του δεν έχει εξήγηση πλέον. Κάνεις τεννιστας δεν βρίζει έτσι τον προπονητή του και κανεις νορμαλ άνθρωπος δεν βρίζει έτσι τους γονείς του.ας βρει άλλον προπονητή. Είναι εξαρτημένος κ ανόητος. Πολύ κακό παράδειγμα

— Athinais Nega (@athinaisnega) August 9, 2024

«Φυσικά και ο Τσιτσιπάς θα μπορούσε να φτάσει πολύ πιο πάνω, παραμένει όμως ένας ολοφάνερα προβληματικός που μονίμως παίζει ένα γελοίο οικογενειακό δράμα που πρέπει όλοι να παρακολουθήσουμε… πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις για τέτοια συμπεριφορά», έγραψε χαρακτηριστικά σε δεύτερη ανάρτησή της.

Φυσικά και ο Τσιτσιπας θα μπορούσε να φτάσει πολύ πιο πάνω, παραμένει όμως ένας ολοφάνερα προβληματικός που μονίμως παίζει ένα γελοίο οικογενειακό δράμα που πρέπει όλοι να παρακολουθήσουμε…πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις για τέτοια συμπεριφορά.

— Athinais Nega (@athinaisnega) August 9, 2024

Related Articles

Η Suzuki έχει πλάνα να μεγεθύνει το Jimny;

cars

Διπλωματικές πηγές για ελληνοτουρκικά: O πιο ασφαλής τρόπος για κλίμα νηνεμίας είναι η διευθέτηση της μοναδικής διαφοράς

cars

Ο Carlos Ghosn “δραπέτευσε” στον Λίβανο;

cars

Η Euroleague ανέλυσε μία-μία τις φάσεις για τις οποίες φωνάζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Bury

«Δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε, ήταν κι άλλα παιδιά μαζί» – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση σκύλου σε εξάχρονη

Bury

Ford. Και τα ηλεκτρικά μπορούν να προσφέρουν απόλαυση στην οδήγηση

cars

Γερμανία – Δανία 2-0: Στους «8» με Χάβερτς, Μουσιάλα, VAR και… χαλάζι

Bury

Η Mercedes-Benz φρεσκάρει την G-Class.

cars

Ανάκληση Citroen C3 / DS3

cars