CARSNEWS
AUTONEWS

Η ΕΛΑΣ απαγόρευσε την οργανωμένη μετακινήση οπαδών Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τους αγώνες με Λαμία και Λεβαδειακό αντίστοιχα

Η ΕΛΑΣ απαγόρευσε την μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στα γήπεδα της Λαμίας και της Λιβαδειάς αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα πό τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024 – 2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 31/08/2024 και ώρα 19:30, στο γήπεδο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΕΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024 – 2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Λεβαδειακός – Π.Α.Ε. ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 01/09/2024 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι περιμετρικά των αθλητικών εγκατάστασεων θα αναπτυχθούν αστυνομικές δυνάμεις για την πραγματοποίηση αυστηρών προελέγχων.

Related Articles

5 key-items για να δημιουργήσετε το δικό σας ονειρεμένο μπαλκόνι

Bury

Πιστή στην παράδοση η Chevrolet

cars

Κίνηση τώρα: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και προβλήματα λόγω τροχαίου στην Ηλιούπολη

cars

Βρήκαμε τις τρεις καλύτερες BB creams για να είναι σαν να φοράτε makeup, αλλά δεν θα φοράτε

cars

Εκλογές στην Ινδία: Σημαντικό προβάδισμα Μόντι δείχνουν τα exit poll

Bury

Ναυάγιο στη Σικελία: Τι είναι το καιρικό φαινόμενο Downburst που οι ειδικοί λένε ότι μπορεί να βύθισε την θαλαμηγό

VW Golf 1.5 eTSi 150 PS DSG. Με επίκεντρο τη τεχνολογία

cars

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε βομβαρδισμό στο Μπέλγκοροντ της Ρωσίας

cars

Φρίκη για 16χρονη στο Ηράκλειο – Άγνωστος μπήκε σπίτι της από το παράθυρο για να τη βιάσει

cars