CARSNEWS
AUTONEWS

Βρήκαμε τις τρεις καλύτερες BB creams για να είναι σαν να φοράτε makeup, αλλά δεν θα φοράτε

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που προτιμούν όλο το χρόνο μια πιο ελαφριά κάλυψη από αυτή που προσφέρει το makeup και τη βρίσκουν σε μια BB cream. Ωστόσο, όσο ανοίγει ο καιρός είναι ακόμα περισσότερες εκείνες που αντικαθιστούν το makeup τους με μια BB cream, καθώς θέλουν το πρόσωπό τους να είναι προστατευμένο μεν, αλλά όχι με ένα βαρύ προϊόν.

Ουσιαστικά, αν δεν υπάρχουν έντονες ατέλειες στο πρόσωπο, όπως σημάδια ακμής, τότε η BB cream αποτελεί την ιδανική εναλλακτική για τις πιο ζεστές ημέρες, καλύπτοντας τις ανάγκες καθημερινής προστασίας και φροντίδας της επιδερμίδας.

Τι είναι όμως οι ΒΒ creams;

Οι BB creams, ή «Blemish Balm creams», είναι προϊόντα ομορφιάς που συνδυάζουν τις ιδιότητες μιας ενυδατικής κρέμας, ενός αντηλιακού, και μιας βάσης μακιγιάζ, δηλαδή ενός primer. Αρχικά ανακαλύφθηκαν στη Νότια Κορέα για τη θεραπεία και την προστασία της επιδερμίδας μετά από δερματολογικές θεραπείες, αλλά σύντομα έγιναν δημοφιλείς παγκοσμίως καθώς έχουν πολλαπλά οφέλη.

Η βασική ιδέα πίσω από τις BB creams είναι να προσφέρουν περισσότερα από μια απλή κρέμα προσώπου. Συνήθως περιλαμβάνουν ενυδατικές, αντηλιακές, αντιοξειδωτικές και βασικές ιδιότητες μακιγιάζ, όπως κάλυψη και φωτεινότητα. Οι BB creams προσφέρουν ελαφριά κάλυψη που μπορεί να εξισορροπήσει τον τόνο του δέρματος, χωρίς να φαίνεται βαριά.

Πολλές BB creams περιλαμβάνουν αντηλιακούς παράγοντες για προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία. Η εφαρμογή της BB cream είναι απλή και γρήγορη, συνήθως με τα δάχτυλα ή με ένα πινέλο μακιγιάζ, χωρίς την ανάγκη για περίτεχνες τεχνικές ή εξειδικευμένα beauty tools. Υπάρχουν BB creams για όλους τους τύπους δέρματος, από λιπαρό μέχρι ξηρό, και για διάφορες ανάγκες, όπως αντιγήρανση ή αντιμετώπιση των ατελειών.

Συνολικά, οι BB creams είναι ένα πολυλειτουργικό προϊόν ομορφιάς που προσφέρει ενυδάτωση, προστασία και ελαφριά κάλυψη, καθιστώντας τις ιδανικές για όσες θέλουν μια απλή και αποτελεσματική περιποίηση του δέρματος.

Τι μπορείτε να αγοράσετε

Erborian – Ginseng BB Crème – Makeup-Care Face Cream Baby Skin Effect 15ml

Με μισή σύνθεση skincare και μισή makeup, αυτή η κρέμα με χρώμα ενισχύει την επιδερμίδα σας, προσφέροντάς σας στη στιγμή επιδερμίδα απαλή σαν μωρού. Χάρη στην ανάλαφρη υφή και την προσαρμόσιμη κάλυψή της, τελειοποιεί και εξομαλύνει την επιδερμίδα χωρίς να συσσωρεύεται σε συγκεκριμένα σημεία. Η σύνθεσή της, που περιέχει το σύμπλεγμα White Ginseng της Erborian, βασισμένο σε ένα κορεατικό δραστικό συστατικό γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, περιποιείται την επιδερμίδα σας κάθε μέρα. Η κρέμα έχει επίσης SPF 20, για να συμβάλλει στην προστασία της επιδερμίδας από τις φθορές που προκαλεί ο ήλιος.

Erborian – Ginseng BB Crème – Makeup-Care Face Cream Baby Skin Effect 15ml 23,95€

Kiko Milano Green Me Hydrating BB Cream

Ενυδατική κρέμα με χρώμα και φυσικό τελείωμα που αναδεικνύει, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την φρέσκια και αψεγάδιαστη. Η green φόρμουλα, με 90% συστατικά που προέρχονται από πρώτες ύλες φυσικής προέλευσης, είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα αλόης και υαλουρονικό οξύ, έχει μια ελαφριά, θελκτική υφή που δεν βαραίνει την επιδερμίδα, και είναι vegan. Bonus η οικολογική συσκευασία, με τις ξύλινες λεπτομέρειες και τα ανακυκλώσιμα πλαστικά να προσδίδουν μια φυσική αίσθηση στην αφή, αντικατοπτρίζοντας το πνεύμα αυτής της φιλικής προς το περιβάλλον σειράς προϊόντων.

Kiko Milano Green Me Hydrating BB Cream 14,99€

Biotherm Aquasource BΒ Cream Fair Skin

H πρώτη BB της Biotherm προσφέρει βαθιά ενυδάτωση για φρέσκια και τέλεια επιδερμίδα, ενοποιεί, φωτίζει, διορθώνει, λειαίνει και ομαλοποιεί, ενώ προστατεύει από τον ήλιο με δείκτη SPF 15. Απλώνετε το προϊόν κάθε πρωί σε καθαρή επιδερμίδα.

Biotherm Aquasource BΒ Cream Fair Skin 35,95€

Related Articles

Λένα Μαντά για τον θάνατο της μητέρας της: Δεν είχε πεθάνει άνθρωπος μπροστά μου και ήταν πολύ ισχυρό σοκ

cars

Το «κυκλαδοχώρι» της Λακωνίας με τους πιστούς φίλους

Bury

Το ηχηρό μήνυμα του βασιλιά Καρόλου: «Θα συνεχίσω να σας υπηρετώ όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου»

cars

Νέο Subaru Impreza με στιλ και τεχνολογία!

cars

Το Toyota Hilux GR Sport έρχεται τον Οκτώβριο.

cars

Η Porsche κρατά ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός νέου πανάλαφρου sports car!

cars

Alfa Romeo Giulia και Stelvio. Στη χώρα μας οι ανανεωμένες εκδόσεις

cars

Η Zeekr ετοιμάζει το τρίτο μοντέλο της.

cars

Range Rover Fifty. 50 χρόνια ιστορίας…

cars