CARSNEWS
AUTONEWS

Το ηχηρό μήνυμα του βασιλιά Καρόλου: «Θα συνεχίσω να σας υπηρετώ όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου»

Ο βασιλιάς Κάρολος προέβη στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο, πριν από πέντε εβδομάδες, ανανεώνοντας τη δέσμευσή του ότι θα στέκεται πάντα δίπλα στον βρετανικό λαό. «Θα συνεχίσω να σας υπηρετώ όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου», αναφέρεται στο πρώτο δημόσιο μήνυμά του.

Το μήνυμα αυτό θα περιλαμβάνεται στο διάγγελμά του για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας και θα μεταδοθεί στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ ενώπιον 2.000 ατόμων που θα δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση. Ανάμεσά τους η βασίλισσα Καμίλα και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, μεταδίδει η The SUN.

Στο 615 λέξεων διάγγελμά του που έχει μαγνητοσκοπηθεί, ο βασιλιάς Κάρολος θα αναφέρει ότι: «Έχοντας γιορτάσει πρόσφατα τα 75α γενέθλιά μου, μου ζεσταίνει την καρδιά η σκέψη για το πώς η Κοινοπολιτεία ήταν μια σταθερά σε όλη τη ζωή μου – μια πολύτιμη πηγή δύναμης, έμπνευσης και υπερηφάνειας». Ο βρετανός βασιλιάς θα προσθέσει: «Τις προηγούμενες εβδομάδες με συγκίνησαν οι σκέψεις και οι ευχές σας για την υγεία μου και εγώ από την πλευρά μου μπορώ να συνεχίσω να σας υπηρετώ όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου».

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε όλη την Κοινοπολιτεία, καθώς συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι» θα πει, επίσης, ο βασιλιάς Κάρολος.

Το μήνυμα μαγνητοσκοπήθηκε τον περασμένο μήνα στο κάστρο του Ουίνδσορ με τον Κάρολο να φέρεται να στοχεύει να παρευρεθεί στη σύνοδο των επικεφαλής των κυβερνήσεων των κρατών της Κοινοπολιτείας στη Σαμόα τον προσεχή Οκτώβριο.

Related Articles

Εξηλεκτρισμός και για το επόμενο Mazda MX-5.

cars

Ηρώ: Το λέω πρώτη φορά – Χρειάστηκε να προστατεύσω τον γιο μου από την ίδια του τη δασκάλα

Bury

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε ψαροταβέρνα μαζί με άλλους νεοσύλλεκτους μετά την παρέλαση στη Θήβα

cars

Ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και μίλησε για το πάρτι της ένωσης στο Survivor

Bury

Στο Gov.gr Wallet όλες οι πληροφορίες των οχημάτων

cars

Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το διεστραμμένο σιωνιστικό καθεστώς θα τιμωρηθεί, λέει ο Αλί Χαμενεΐ

cars

Mercedes-Maybach GLS 600. Η γερμανική εκδοχή της υπερ-πολυτέλειας.

cars

Η Lexus εξελίσσει χειροκίνητο κιβώτιο για ηλεκτρικά

cars

Η Mazda θα παρουσιάσει έναν καινοτόμο πετρελαιοκινητήρα το 2020!

cars