CARSNEWS
AUTONEWS

«Η θλίψη μπορεί να είναι συντριπτική» συγκλονίζει η σύζυγος του παρουσιαστή του BBC που βρέθηκε νεκρός στη Σύμη

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη μέρα που ο Βρετανός παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, βρέθηκε νεκρός στη Σύμη, έπειτα από αρκετές μέρες αναζητήσεων.

Η σύζυγός του, Δρ Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ, μίλησε για τη μεγάλη υποστήριξη που έχει πάρει από τη μέρα που βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του BBC για το πώς βιώνει την απώλεια απάντησε ότι: «τα παιδιά μου είναι απίστευτα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόση υποστήριξη μου έχουν δώσει και χαρά επίσης. Και η οικογένεια και οι φίλοι».

Επιπλέον, πρόσθεσε: «και για να είμαι ειλικρινής, είμαι ακόμα κάπως συγκλονισμένη από την ανταπόκριση των ανθρώπων από όλη τη χώρα, από όλο τον κόσμο. Είναι απλά εκπληκτική».

Αναφερόμενη στον αδικοχαμένο σύζυγό της είπε ότι: «δεν αναζητούσε τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν αρκετά ντροπαλός, αλλά αγαπούσε αυτό που έκανε και ήταν πολύ καλός σε αυτό».

«Η θλίψη μπορεί να είναι συντριπτική. Σε πιάνει απροετοίμαστο. Είναι σαν το βάρος μιας πέτρας ή σαν έναν οξύ πόνο. Αλλάζει απροσδόκητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ.

Παράλληλα, τόνισε ότι ήδη διαβάζει τις επιστολές θαυμαστών που έφτασαν μετά τον θάνατο του παρουσιαστή, βρίσκοντας «αναζωογονητικό» να μαθαίνει πόσο επηρέασε τις ζωές τους.

Related Articles

Η αύξηση της ηλικίας του αυτοκινήτου διπλασιάζει τον αριθμό των θανατηφόρων τροχαίων

cars

Caterham Cars: Επιμένουν σκληροπυρηνικά (Video)

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 25/8/2024

Τα highlights του αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four

Bury

Συνδιάσκεψη στην Ελβετία για την κατάπαυση του πυρός στο Σουδάν – Δεν συμμετέχουν οι σουδανικές ενόπλες δυνάμεις

cars

Smart EQ. Με σημαντική προσφορά

cars

Οι κρυμμένοι θησαυροί της Mazda βρίσκονται στο μουσείο στη Χιροσίμα

cars

Το Mazda MX-5 990S τιμά τις ρίζες του.

cars

ATS RR Turbo: Ένα αγωνιστικό 600 ίππων και 780 κιλών!

cars