CARSNEWS
AUTONEWS

Η Vera Wang αποκάλυψε ποιό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι νύφες στο γάμο τους

Η Vera Wang σχεδιάζει εκτός από ρούχα και τα πιο περιζήτητα νυφικά με πάρα πολλές celebrities να έχουν φορέσει μία δημιουργία της στο γάμο τους. Η σχεδιάστρια ρωτήθηκε από τη συγγραφέα του βιβλίου «The little black book of style» Nina Garcia, να απαντήσει σε δύο βασικές ερωτήσεις.

Η πρώτη αφορά στο ποιο είναι το μεγαλύτερο και συχνότερο λάθος που κάνουν οι νύφες στο γάμο τους και η δεύτερη στο ποια είναι η συμβουλή που έχει να δώσει στους καλεσμένους κάθε γάμου σχετικά με τις ενδυματολογικές τους επιλογές και και οι απαντήσεις της ήταν εξαιρετικά σαφείς.

«Θεωρώ πως το χειρότερο λάθος που κάνουν οι νύφες στο γάμο τους είναι πως δεν είναι αναγνωρίσιμες» είπε αρχικά η σχεδιάστρια και συνέχισε λέγοντας «Πρέπει να μένουν πιστές στο στιλ τους και να μην χάνονται σε μια εικόνα που κάπου είδαν και αποφάσισαν να υιοθετήσουν για τη συγκεκριμένη περίσταση γιατί χάνουν τον εαυτό τους. Αν μια νύφη ντύνεται συντηρητικά ο γάμος της δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρισκάρει. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να φορέσει κάτι που της ταιριάζει και την κάνει να αισθάνεται όμορφα, αλλά πάνω απ’όλα να παραμένουν ο εαυτός τους.»

Στη συνέχεια η συγγραφέας ζήτησε από τη Vera Wang να δώσει μια συμβουλή στους καλεσμένους ενός γάμου σχετικά με το ντύσιμό τους και η σχεδιάστρια απάντησε « H ώρα, η εποχή και το μέρος ουσιαστικά είναι οι παράμετροι που θα υποδείξουν στους καλεσμένους το τί θα επιλέξουν να φορέσουν. Όσον αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές των καλεσμένων όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι σκοπός είναι να μην επισκιάσουν τη νύφη.»

Related Articles

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – «Η Αφρική είναι πλέον στον χάρτη των σπριντ», λέει ο Τεμπόγκο

Με 1.050 άλογα, αυτές οι BMW M4 δεν ισιώνουν πουθενά!

cars

Toyota: Πλέον δεν είμαστε απλά ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων.

cars

Χαιρετισμούς στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν απευθύνουν Σι Τζινπίνγκ και Βλαντίμιρ Πούτιν

Ε. Παπαδοπούλου: Χάκερ απέσπασε μεγάλα ποσά από φίλους της

cars

Σκωτία – Ουγγαρία 0-1: Νίκη στο… 100′ και ελπίδες πρόκρισης

Mopar. Προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο

cars

Mercedes E Class Coupe & Cabrio. Ανανεωμένες

cars

Εντός του 2021 το Volkswagen Nivus και στην Ευρώπη.

cars