CARSNEWS
AUTONEWS

Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: Όσο συνεχίζεται η φαρμακευτική αγωγή χωρίς επιπλοκές, τόσο καλύτερα θα πηγαίνει

«Για εμάς είναι σημαντικό το γεγονός ότι όσο περνά ο χρόνος, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες υπέρ του ασθενούς. Βρισκόμαστε στο τρίτο 24ωρο σταθερής κατάστασης, κάτι που δείχνει ότι δεν έχουν προκύψει επιπλοκές και η αιμορραγία δεν επιδεινώνεται». Αυτά τόνισε κατά την παρουσία της στην πρωινή εκπομπή του Mega, η πρόεδρος της EINAΠ, Ματίνα Παγώνη, αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη συναυλία της στο Ηρώδειο. Η κ. Παγώνη, επεσήμανε ότι «στα επόμενα 24ωρα θα δούμε αν, χάρη στη φαρμακευτική αγωγή, η αιμορραγία αρχίζει σταδιακά να απορροφάται».

Και πρόσθεσε ότι «αυτή η κατάσταση θέλει πολύ χρόνο. Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουμε να μαθαίνουμε νέα, αλλά δεν γίνονται όλα γρήγορα. Είναι θετικό σημάδι ότι επικοινωνεί, αλλά πρέπει να περιμένουμε ώστε να προχωράει η θεραπεία χωρίς επιπλοκές. Χρειάζεται υπομονή».

Η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας παραμένει «σταθερή αλλά κρίσιμη», αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι γιατροί που την παρακολουθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε νέο κύκλο εξετάσεων, ενώ το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη των γιατρών για να αποφασίσουν πώς θα συνεχιστεί η θεραπεία της.

Προς το παρόν, δεν κρίνεται απαραίτητη κάποια χειρουργική επέμβαση, ενώ αναφέρεται ότι η Μαρινέλλα ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, στην οποία φαίνεται να ανταποκρίνεται θετικά.

Μιλώντας στο Mega, η κ. Παγώνη αναφέρθηκε και στις αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν αιμοραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, τονίζοντας ότι «η ηλικία και το στρες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Άρα η πίεση που δεν είναι σωστά ρυθμισμένη μπορεί να αποτελέσει κρίσιμο παράγοντα για εκδήλωση εγκεφαλικού. Όσο πιο χαμηλή και ρυθμισμένη είναι η πίεση, τόσο πιο χαμηλές είναι οι πιθανότητες. Πρέπει λοιπόν σε αυτές τις ηλικίες να δίνουμε μεγάλη σημασία στην πρόληψη και την παρακολούθηση των δεικτών».

Related Articles

«Δεν είναι κουραστικό να κουβαλάς τον τίτλο του γόη»: Η συνέντευξη του Αλέν Ντελόν στον Νίκο Χατζηνικολάου πριν 22 χρόνια

wp_update-GSkibItV

Michelin Pilot Sport Cup2 Connect. Νέο ελαστικό

cars

Η Mercedes θα εγκαταλείψει το όνομα “EQ”

cars

Jeep Avenger– Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

Σασμός – Καταιγιστικές εξελίξεις: H Θοδώρα έρχεται αντιμέτωπη με μία παγίδα θανάτου

cars

Έβελυν Καζαντζόγλου: Δεχόμουν bullying, με έριχναν στις λάσπες και μου κολλάγανε τσίχλες στα μαλλιά

cars

Ford Puma ST. Το απολαμβάνουμε μέσω βίντεο

cars

Η Renault πουλά το μερίδιο της στην Daimler.

cars

Τέλος και ο Thierry Bollore από την ηγεσία της Renault! Νέα CEO η Clotilde Delbos.

cars