CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα για την Τράπεζα Πειραιώς

H Τράπεζα Πειραιώς άλλαξε λογότυπο και εταιρική ταυτότητα. Αλλαγή που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την Τράπεζα και αντικατοπτρίζει τις αξίες και τις δράσεις της.

Η νέα εταιρική εικόνα θα περάσει σταδιακά και στα καταστήματα της τράπεζας ενώ ήδη έχει αλλάξει το λογότυπο στη σελίδα της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση, η εταιρική εικόνα της Τράπεζας Πειραιώς αλλάζει και μαζί της αλλάζουν τα σύμβολα, η επικοινωνία, ο σχεδιασμός των καταστημάτων και σύντομα η ονομασία της ηλεκτρονικής τραπεζικής.

«Στην Πειραιώς στεκόμαστε σταθερά δίπλα στην κοινωνία και την οικονομία. Σκοπός μας είναι να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις ανάγκες σας. Να αξιοποιούμε ευκαιρίες, να δίνουμε λύσεις, να δημιουργούμε προοπτική και ευημερία. Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα με κάθε έναν και κάθε μία από εσάς. Και μέσα από τις δικές σας, μικρές προσωπικές ιστορίες φτιάχνουμε τη μεγάλη εικόνα της Ελλάδας» αναφέρει η τράπεζα.

Related Articles

Η Porsche 911 Turbo S κοιτά στα μάτια την McLaren 720S.

cars

Χρήστος Στυλιανίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται ένα «νέο άλμα σύγκλισης»

cars

Στη λίμνη Τσιβλού για πικνίκ, όπως εκείνα των παιδικών μας χρόνων

Bury

Θρήνος στη Βέροια: Πέθανε ξαφνικά 23χρονη

cars

Hyundai, Kia και Genesis ετοιμάζουν τα ηλεκτρικά τους.

cars

Έρχεται και η νέα Porsche 911 Turbo S!

cars

Η Ρωσία λέει πως κατέρριψε ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος και ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε 47 ουκρανικά drones

cars

World Car of the Year για το 2021, το Volkswagen ID.4!

cars

Σαν σήμερα 8 Μαΐου: Παραδίνεται άνευ όρων η ναζιστική Γερμανία – Η Ημέρα Νίκης στην Ευρώπη σηματοδοτεί τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Bury