CARSNEWS
AUTONEWS

Ολλανδία – Αυστρία 2-3: Νίκη και πρόκριση ως 1η του ομίλου

Την πρόκρισή της στους «16» του Euro 2024 και μάλιστα ως 1η του ομίλου της, αφήνοντας 2η τη Γαλλία, πήρε η Αυστρία μετά τη μεγάλη νίκη της με 3-2 επί της Ολλανδίας, η οποία περιμένει να προκριθεί κι αυτή αλλά ως μία από τις 4 καλύτερες τρίτες.

Ο αγώνας δεν θα μπορούσε να αρχίσει καλύτερα για τους Αυστριακούς και χειρότερα για τους Ολλανδούς, αφού μόλις στο 6ο λεπτό έγινε το 0-1 και μάλιστα με αυτογκόλ του Μάλεν στην προσπάθειά του να κόψει τη μπάλα μετά το γύρισμα του Πρας.

Από νωρίς, επομένως, οι Οράνιε έπρεπε να κυνηγάνε στο σκορ και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 14′ με το άστοχο πλασέ του Ράιντερς εντός περιοχής, για να ακολουθήσει η μεγάλη ευκαιρία του 24ου λεπτού με το τετ α τετ του Μάλεν που δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Έτσι, το παιχνίδι παρέμενε στο 0-1 και ο Ρόναλντ Κούμαν είχε τόσα νεύρα με την ομάδα του ώστε να κάνει στο 35′ την πρώτη αλλαγή, βγάζοντας τον Βέρμαν και βάζοντας στη θέση του τον Σίμονς, χωρίς πάντως να αλλάξει κάτι ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Περισσότερα σε λίγο…

Related Articles

Gordon Murray T.33: Ωδή €1.65 εκ. στην αναλογικότητα.

cars

Mακελειό στο Μιλάνο – Νεαρός ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον πατέρα του, αφού εκείνος δολοφόνησε τη μητέρα και τον αδελφό του

deleted-w9i2FI7l

Η Volvo ετοιμάζει για το 2023 το XC100 Recharge!

cars

Maserati: Ο Nettuno είναι ο νέος, θηριώδης V6 των 630 ίππων!

cars

Jeep Grand Wagoneer Concept. Μεγάλο, πολυτελές και έτοιμο για την παραγωγή!

cars

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τη συναυλία της Βανδή στη Σμύρνη: «Της βγάζω το καπέλο, οι καλλιτέχνες δεν τα κάνουν όλα μόνο για τα λεφτά»

Volkswagen. Επιδοτεί τα ηλεκτρικά της μοντέλα

cars

Ο καιρός σήμερα 10/4/2024

cars

Με SUV επιρροές το νέο Fiat Tipo

cars