CARSNEWS
AUTONEWS

Σκύλιασαν οι Κόκκινοι για να προστατέψουν την Δαλάκα στο Survivor – Ο Σταμάτης Ταλαδιάνος τέταρτος υποψήφιος

Με την τέταρτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης 05/06 με τον Σταμάτη Ταλαδιάνο να βγαίνει στον τάκο μαζί με τους υπόλοιπους.

Στην αρχή του ριάλιτι επιβίωσης οι παίκτες σχολίασαν την χθεσινή υποψηφιότητα του Γκιουλέκα με την Κατερίνα Δαλάκα να κάνει λόγο πως δεν ήθελε να τη λυπηθούν οι συμπαίκτες της. Από την άλλη η πλευρά η Δώρα Νικολή τόνισε πως θα είναι προς συμφέρον της να βγει στον τάκο ο Σταμάτης.

Λίγο πριν το αγώνισμα το ελληνοτουρκικό ειδύλλιο έκανε την εμφάνιση του με τον Φάνη και τη Νεσιφέ να τα βρίσκουν μετά τον καυγά που σημειώθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας ήταν καλύτεροι στο αγώνισμα γιατί ήθελαν να προστατέψουν την Κατερίνα Δαλάκα και κέρδισαν τους Μπλε με σκορ 12-7 γλυτώνοντας τις μονομαχίες. Η ίδια δήλωσε συγκινημένη και τους ευχαρίστησε.

Οι Μπλε απογοητευμένοι αποδέχτηκαν την ήττα τους χάνοντας την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας και παραδέχτηκαν πως ήταν κακοί.

Σε γνωστό τοπίο οι Μπλε ξανά βρέθηκαν στην κάλπη με τα όρια να στενεύουν καθώς έχουν μείνει λίγες παίκτες αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο τον Σταμάτη Ταλαδιάνο.

«Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα, το περίμενα. Ήξερα ότι αν χάναμε μια ασυλία, θα ήμουν εγώ αυτός που θα ήταν ο επόμενος υποψήφιος για να πάει στη μονομαχία. Οπότε, από τη στιγμή που το ήξερα, είμαι και έτοιμος για να πάω στη μονομαχία. Θα πάω για έκτη φορά για την έκτη θέση» εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Ταλαδιανός αμέσως μετά την ανακοίνωση της νέας του υποψηφιότητας στο Survivor

Related Articles

«Πράσινο και κόκκινο» το Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας: «Ξαναχτύπησαν» ακτιβιστές

cars

Δίκασε ο Νίκος Μουρατίδης το «TV Queen»: Ελεεινή εκπομπή, ακατάλληλη παρουσιάστρια, ακατάλληλοι δάσκαλοι – Δείτε τη χειρονομία που έκανε

Bury

«Δεν θέλω να με δέσετε» – Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 59χρονου που έκαψε τη σορό του πατέρα του στα Άνω Λιόσια

Bury

Χάμιλτον για μεταγραφή στη Ferrari: Πραγματοποιώ ένα παιδικό μου όνειρο

cars

Η γνωριμία της Μαριάννας Ευστρατίου με τον Μάνο Χατζιδάκι – «Ήξερες ότι υπάρχει κάπου εκεί και έλεγχε τα πάντα»

Bury

Honda N-One K-Climb. Η σπορ πλευρά του Βενιαμίν.

cars

Τα πιο πρωτότυπα αυτοκίνητα του 2023 – Μια ματιά στο μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας

cars

Το πρότυπο Euro7 θα φέρει τα πάνω-κάτω στους κινητήρες!

cars

Αυτό είναι το Tauler E301

cars