CARSNEWS
F1 & RACES

Φόρμουλα 1: Η «κόντρα» Μαξ και Λάντο μεταφέρεται στο Σίλβερστοουν

Στο μυαλό έχουμε ακόμα τη μονομαχία Φερστάπεν και Νόρις στην Αυστρία αλλά το ενδιαφέρον των φίλων της Φόρμουλα 1 είναι ήδη στο Σίλβερστοουν.

του Davide Reinato, απόδοση: Autotypos Team

Ο αγώνας για ένα… εισιτήριο 

Τρίτος συνεχόμενος αγώνας για τη Φόρμουλα 1 και κυνήγι των πιο πρόσφατων εισιτηρίων που διατίθενται για τον αγώνα στο Σίλβερστοουν, μετά τη μάχη μεταξύ Φερστάπεν και Νόρις φαίνεται να έχει αναζωπυρώσει το πάθος του κοινού που φαινόταν να έχει ξεθωριάσει λίγο την τελευταία περίοδο. Αν και ο Μαξ και η Red Bull προηγούνται, είναι πλέον σαφές ότι οι ιεραρχίες έχουν αλλάξει και το χάσμα έχει μειωθεί κάπως, τουλάχιστον μεταξύ Red Bull και McLaren. Η Ferrari φαίνεται να έχει χαθεί λίγο με τις τελευταίες αλλαγές που παρουσιάστηκαν στη Βαρκελώνη, αλλά στο Μαρανέλο είναι σίγουροι ότι χρειάζεται απλά λίγος χρόνος για να βρεθεί η σωστή κατεύθυνση. Στο μεταξύ, όμως, προχωράει και η Mercedes και η νίκη του Ράσελ βαραίνει ακόμα το ηθικό των αντιπάλων του.

Φόρμουλα 1 Pirelli

Κρίσιμη η σωστή διαχείριση των ελαστικών

Το Σίλβερστοουν είναι μια σημαντική δοκιμή για τα μονοθέσια της Φόρμουλα 1, επειδή η πίστα είναι πολύ τεχνική. Σε στροφές μεσαίας και υψηλής ταχύτητας, τα σύγχρονα μονοθέσια παράγουν σημαντικά πλευρικά φορτία και αυτό καθιστά τη διαχείριση των ελαστικών ιδιαίτερα κρίσιμη. Το Maggots-Becketts-Chapel είναι ίσως το πιο όμορφο κομμάτι αυτής της πίστας, μια σειρά από στροφές που απαιτεί εξαιρετική ακρίβεια στην είσοδο και ένα αυτοκίνητο γρήγορο στις αλλαγές κατεύθυνσης. Για αυτό το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, η Pirelli έχει ονομάσει τις πιο σκληρές γόμες στη γκάμα της, αλλά θα χρειαστεί και προσοχή στον καιρό γιατί μια πιθανή βροχή θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Φόρμουλα 1 Ollie Bearman

Τα νέα πρόσωπα

Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου ελεύθερων δοκιμών για το Γκραν Πρι της Φόρμουλα 1 στο Σίλβερστοουν, ο νεαρός Αργεντινός Φράνκο Κολαπίντο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του: μια επιβράβευση για την πρόοδο που σημείωσε κατά την πρώτη του σεζόν στη Formula 2. Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας, θα δούμε και για πρώτη φορά τον Oliver Bearman με τη Haas: ένα προϊόν της Ακαδημίας Οδηγών της Ferrari που υπέγραψε στην αμερικανική ομάδα για τη σεζόν 2025 μόλις χθες.

Όλες οι ειδήσεις

Δοκιμή Hyundai Kona 1.6T 198PS: Βιταμινούχο!

Ντεμπούτο για το πρώτο ηλεκτρικό MINI John Cooper Works

Η νέα Alfa Romeo Junior διαθέσιμη στην Ελλάδα με τιμή από €29.900!

Related Articles

Kiwi driver Liam Lawson on verge of fulltime F1 seat

cars

Magnussen’s tactics have helped Haas — and put him in danger of a race ban

Bury

Formula 1: Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε την pole position στην Ίμολα και ισοφάρισε ιστορικό ρεκόρ του Άιρτον Σένα

cars

Bugatti Bolide: H βασίλισσα hypercar των 1.800 ίππων επιτέλους γυμνή

cars

Grilled Cauliflower Steaks Recipe

cars

Why ‘all-new’ Qatar track adds to F1 teams’ sprint headaches

cars

Formula 1: Ο Alonso κράτησε το λόγο του

Bury

Χωρίς θεατές ο αγώνας στην Ίμολα!

cars

Μπορεί να γίνει κανονικά το GP της Μόντσα;

cars