CARSNEWS
AUTONEWS

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Αθήνα

Λόγω διεξαγωγής του 6ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «Π. Γιαννακόπουλος», αύριο Σάββατο 21-9-2024 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικό δίκτυο περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως ακολούθως:

Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, από την 00’ ώρα της 21-9-2024 έως την 01.00’ ώρα της 22-9-2024 επί της οδού Αρχιμήδους, στο τμήμα της από Πλ. Πλαστήρα έως την οδό Ανθίππου.

Αναλόγως τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες ενδέχεται να υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από την 00΄ ώρα της 21-9-2024 έως την 01.00΄ώρα της 22-9-2024 επί των οδών:

Αρδηττού, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Βουλιαγμένης έως τη συμβολή της με τη Λεωφ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λεωφ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν ανάλογα.

Related Articles

Ford Puma 1.0 Ecoboost mHEV 155 PS. Πρακτικό και απολαυστικά οδηγοκεντρικό

cars

Ανατροπή τρακτέρ στην Εύβοια – Από θαύμα γλίτωσε ο χειριστής

Bury

Πού βρίσκεται η ακριβότερη στάθμευση στον κόσμο – 50 ευρώ ακόμη και για 10 λεπτά

cars

Φιγούρα δράσης του Boba Fett του «Star Wars» πωλήθηκε σε τιμή ρεκόρ 525.000 δολαρίων

Bury

Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η μεγάλη φωτιά στον Ναύσταθμο της Κρήτης

cars

Hyundai Veloster N Performance Concept. Ακόμα πιο άγριο!

cars

Συνελήφθη 36χρονος Κρητικός για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που πουλούσε όπλα στη Βοσνία – Στο σπίτι του είχε οπλοστάσιο

Bury

Ανατροπή στη δίκη Μπάλντουιν: Δικαστής απέρριψε τις κατηγορίες για το θάνατο της Χάτσινς – Ξέσπασε σε κλάματα ο ηθοποιός

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 17/4/2024

Bury