CARSNEWS
AUTONEWS

Έκτακτη οικονομική συνδρομή ζητά ο Κασσελάκης από τους βουλευτές για να καλυφθούν τα χρέη των κομματικών ΜΜΕ

Λύσεις, έστω και πρόσκαιρες, προκειμένου να κλείσει μια σειρά από οικονομικές τρύπες των μέσων μαζικής ενημέρωσης του κόμματος, αναζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης. Στο πλαίσιο αυτό ζητά από τους βουλευτές, τους ευρωβουλευτές και όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της μείζονος αντιπολίτευσης, να καταβάλουν έκτακτη εισφορά.

Ειδικότερα, η οικονομική υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε επιστολή στους 36 βουλευτές, τους 4 ευρωβουλευτές που εξελέγησαν στις αρχές του μήνα και στα περίπου 300 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ζητώντας να προχωρήσουν άμεσα σε δωρεές, είτε να συνάψουν δάνειο, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα του Ιουνίου για τη μισθοδοσία των εργαζομένων στην «Αυγή» (που ανέστειλε την κυκλοφορία του καθημερινού φύλλου) και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Μάλιστα την αρχή έκανε ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης προσφέροντας 20.000 ευρώ, το ανώτατο επιτρεπτό όριο που τέθηκε δηλαδή.

Αναλυτικά το κείμενο που εστάλη στους βουλευτές (αντίστοιχο έλαβαν και οι ευρωβουλευτές και μα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής), είναι το εξής:

«Σύντροφοι, συντρόφισσες

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κόμμα μας, επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας. Σας παρακαλούμε να συνδράμετε είτε με δωρεά, είτε με σύναψη δανείου, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του κόμματος, συνολικού ύψους 375.146 εύρω».

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βουλευτές και στελέχη του κόμματος στηρίζουν οικονομικά τα κομματικά μέσα ενημέρωσης. Το ίδιο είχε συμβεί και επί προεδρίας Αλέξη Τσίπρα.

Related Articles

Honda. Επενδύει στη τεχνολογία

cars

Honda CRF300L &CRF300 RALLY. Με αλλαγές για το 2021

cars

Citroen E-Jumpy. Eξηλεκτρισμός και στα επαγγελματικά οχήματα

cars

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί στη Συρία σε αεροπορικά πλήγματα που αποδίδονται στο Ισραήλ

cars

Η Peugeot στο WEC 2023

cars

Η Mountune περιποιείται τα καυτά Fiesta και Puma.

cars

Επιβεβαιώνεται και το νέο Ford F-150 Raptor.

cars

Η Jaguar-Land Rover δίνει το φιλί της ζωής στον supercharged V8 της Ford.

cars

Επτά νέα ηλεκτρικά θα λανσάρει η Kia μέχρι το 2027.

cars