CARSNEWS
AUTONEWS

Έρχεται panic button για ανήλικους – Και γονείς θα μπορούν να το ενεργοποιούν

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε από τη ΔΕΘ της Θεσσαλονίκης ότι επεκτείνεται η εφαρμογή του panic button και στους ανήλικους, ενώ θα μπορούν να το ενεργοποιήσουν και οι γονείς τους.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως ανήλικα παιδιά που μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο μέσω του κινητού τηλεφώνου θα μπορούν να θέτουν σε εφαρμογή το κουμπί πανικού, για να ειδοποιούν τις αρχές και με τη δυνατότητα του γεωεντοπισμού θα γνωρίζουν που ακριβώς βρίσκεται ένα παιδί που βρίσκεται σε κίνδυνο, με στόχο να περιοριστούν τέτοια περιστατικά.

«Σήμερα θα εγκαινιάσουμε μια νέα εφαρμογή, ένα νέο panic button, μια εφαρμογή που θα χορηγηθεί σε όσους ανήλικους ή γονείς το επιθυμούν, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο να μπορούν να καλούν σε βοήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

«Μέσα και από τον πενταψήφιο αριθμό 10201 που έχουμε καθιερώσει δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη υποδομή της προστασίας της ενηλικότητας, αποφυγής επιθέσεων και σύλληψης, και ανηλίκων αλλά και γονέων σε περίπτωση που υπάρχουν αναίτιες επιθέσεις σε παιδιά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Related Articles

Φως στο Τούνελ: «Καθάρισαν με εντολή το χώρο πριν φτάσει η γιατρός» – Νέες μαρτυρίες για τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω

cars

Η Land Rover ήδη ετοιμάζει το Defender SVR των 500+ ίππων!

cars

«Η συντριβή μας δεν περιγράφεται με λόγια» λέει ο σχολιαστής του BBC για τη δολοφονία με βαλλίστρα της συζύγου και των κορών του

cars

Land Rover Defender. Ένα σύμβολο της αυτοκίνησης ξαναζεί!

cars

Πώς ο Κασσελάκης θα «φάει» νόμιμα την Γεροβασίλη, οι εισηγήσεις στον Πολάκη για κόμμα και η περίπτωση της Αγγελοπούλου

wp_update-GSkibItV

Νέο Volkswagen Golf GTI. Ήρθε για να θέσει και πάλι τα standards στην κατηγορία!

cars

Fiat 500 & Panda Hybrid. Η Fiat μπαίνει δυνατά στην υβριδική τεχνολογία

cars

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού

Τουρίστας στη Μύκονο άφησε φιλοδώρημα 455 ευρώ